Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι εμποδίζει τα σχέδια του Ακύλα & ξεκινά η αρχή του τέλους

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Μελέτης φτιάχνει στρατό για να πολεμήσει τον Ακύλα μαζί με τους Διαφανιώτες

Το Διαφάνι μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια του Ακύλα και ξεκινά η αρχή του τέλους. 

Δεν χαμπαριάζει ο Μελέτης τίποταααααα…Θέλουμε να δούμε τον Ακύλα να ΒΡΑΑΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.

Τον Μέλέτη τον έχουμε δει πως έχει αρχίζει να αλλάζει και μετά την αποχώρηση του από τους Άβαντες θα ετοιμάσει το δικό του στρατό για να κατατροπώσει τον Ακύλα.

Τα νέα για τους σεβαστούς δεν είναι ευχάριστα αφού οι απαλλοτριώσεις τελικά εγκρίνονται . Σύσσωμη η οικογένεια επιστρατεύει όλα τα μέσα προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση ενώ παράλληλα και κάτοικοι του Διαφανίου στήνονται απέναντι στον Ακύλα, έτσι ώστε να εμποδίσουν τα σχέδια του. Μάλιστα εμφανίζεται  από το πουθενά ένας απρόσμενος σύμμαχος.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113 , 114 , 115 , 116

Ο Ακύλας κάνει μία θριαμβευτική εμφάνιση μπροστά στους κατοίκους τονίζοντας ότι μετά από όσα έγιναν εκείνος βγήκε και πάλι νικητής. Όμως για άλλη μία φορά βρίσκει το χωριό στις συσπειρωμένο απέναντί του έτοιμο να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά του.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μάρω δεν θα ήθελε ποτέ να σε δει πληγωμένο

Βέβαια που να ξέρει ότι σε όλο αυτό θα βρει μπροστά του τον Μελέτη..ο Μελέτης ο οποίος αρχικά θα αναπτερώσει πολύ το ηθικό στους Διαφανιώτες, σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσουν ότι ο τρόπος που στηρίζει την προσπάθεια τους είναι λάθος και δεν είναι διόλου απίθανο να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα…

Μετά την τελείως απροσδόκητη επέμβαση του Μελέτη ο οποίος έχει φροντίσει εν τω μεταξύ να συγκεντρώσει το δικό του “στρατό” εναντίον του πεθερού του. ο Ακύλας είναι για άλλη μία φορά αναγκασμένος να υποχωρήσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη – Δεν θα μας μένει ούτε δέντρο

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Μελέτης-

Μέσα του βράζει όμως καταφέρνει να διατηρήσει το ψύχραιμο και ψυχρό προσωπείο του και υπόσχεται στους Διαφανιώτες να επιστρέψει πολύ σύντομα προετοιμασμένος και έτοιμος να πραγματοποιήσει το σχέδιό του. Οι ισορροπίες όμως πλέον έχουν αλλάξει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Μπάμπης κινδυνεύουν

Ο Ξανθός δελεασμένος από την πρόταση του Νικηφόρου δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του και κρατά αποστάσεις από το Μεγαρίτη που ήδη κουβαλά το στίγμα του καταχραστή δημόσιας περιουσίας.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Όσο για τον ίδιο τον Νικηφόρο ξέρει καλά πως για να πετύχει το σχέδιο του πρέπει να πάρει με το μέρος του κάποιον πολύ απρόσμενο σύμμαχο. Θα τα καταφέρει; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένη μας σειράς Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close