Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βάζει βόμβα στο σπίτι του Ζάχου

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ακύλας βάζει βόμβα στο σπίτι του Ζάχου.

Όταν λέω εγώ ότι είναι σε όλα μέσα αυτός ο άνθρωπος….Καλέ χαλάρωσε λίγο, είσαι και σε κρίσιμη ηλικία…Μην πάθεις και κανένα νταμπλά Πασχαλιατικάααα

Άλλη μία ψύχραιμη αντίδραση του Ακύλα..συνεχίζουμε.

Ο Πέτρος πείθει τον Βαρουξή να φύγει από την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος μιας και τα πράγματα αγριεύουν.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

 

Ωστόσο Βαρουξής δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί τους Άβαντες και μάλιστα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το TiVi σίριαλ, δρα μόνος του και οργανώνει ένα σχέδιο εναντίον της οργάνωσης.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα

Ο Βαρουξής καταφέρνει και να βάλει βόμβα στα γραφεία των Άβαντων και όλοι αναστατώνονται. Ο Ακύλας είναι εξοργισμένος και βασικοί ύποπτοι για όσα συνέβησαν είναι ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Προκόπης. Μάλιστα λίγες ώρες μετά οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος

Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τους τρεις άντρες για τη βομβιστική επίθεση ενώ εκείνοι φωνάζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα και δεν έχουν καμία ανάμειξη. Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία τώρα που βρίσκονται όλοι στην φυλακή προκειμένου να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Εσχάτη προδοσία του Βαρουξή στον Πέτρο Ορφανίδη

Όλο το χωριό ανησυχεί για τις συλλήψεις του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκόπη και προσπαθούν να τους βοηθήσουν να ξεμπλέξουν από αυτή την ιστορία άμεσα.

Η Ελένη ανησυχεί μήπως ο Λάμπρος περάσει ξανά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στη Λέρο και τον σημάδεψαν.

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος

Εν τω μεταξύ ο Ζάχος συνειδητοποιεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα του Ακύλα, του Ξανθού και των υπόλοιπων και αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να φύγει για την Κύπρο. Η Μάρω προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη αλλά μάταια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Συνεργασία μεταξύ Ντούνια και Πέτρου

Οι εξελίξεις όμως τους προλαβαίνουν. Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να απελευθερώσει τους τρεις κρατούμενους για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του ενώ στο καφενείο όλοι μαζί γιορτάζουν τα ευχάριστα νέα αλλά και την αναχώρηση του Ζάχου.

Λίγες ώρες όμως μετά ο Ακύλας δείχνει ξανά το αδίστακτο πρόσωπό του και μία διαφορετική βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου. Συγκεκριμένα κάποιος βάζει βόμβα στο σπίτι του Λυκογιάννη και σπέρνει το τρόμο.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πρέπει να ακούσει το μαμά από ένα δεύτερο παιδί

Όλοι είναι αναστατώνονται καθώς αντιλαμβάνονται πως η ζωή του Ζάχου κινδυνεύει και πρόκειται για δολοφονική επίθεση εναντίον του. Την επόμενη μέρα όμως ακόμη μία εξέλιξη σοκάρει. Η ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close