Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές, αφού ο Νικηφόρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα.

Θα κολλήσει το τηλεκοντρόλ από τα μέλια καλέ…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα σας εξασφάλισε το παιδικό mytv. Ο Νικηφόρος δεν αντέχει μακριά από την Ασημίνα και της εξομολογείται τα συναισθήματά του ενώ την ίδια ώρα ο Δάκης απειλεί να κάνει μήνυση στη Δρόσω.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Εσχάτη προδοσία του Βαρουξή στον Πέτρο Ορφανίδη

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Την ίδια στιγμή μία δολοφονική επίθεση εναντίον του Ζάχου σπέρνει πανικό ενώ ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Πέτρος συλλαμβάνονται.  Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα από τη στιγμή που αφέθηκαν στα συναισθήματά τους και έκαναν έρωτα δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους ο ένας τον άλλον.

Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως η μοναδική γυναίκα που αγαπάει είναι εκείνη. Ενώ από την άλλη φοβάται να παραδεχτεί όσα νιώθει στα επόμενα επεισόδια στις άγριες μέλισσες ο Νικηφόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να μην αφήσει άλλο χρόνο χαμένο μακριά της. Ο ίδιος στην αρχή αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Ρένα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Συνεργασία μεταξύ Ντούνια και Πέτρου

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Μετά τη συνάντησή τους μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμους και η σχέση τους είναι ένα βήμα πριν από τη διάλυση καθώς και εκείνη αντιλαμβάνεται πως η καρδιά Νικηφόρου ανήκει αλλού. Ωστόσο ο Νικηφόρος δεν μένει μόνο στο ξεκαθάρισμα με τη Ρένα.

Στη συνέχεια όπως θα δούμε αποφασίζει να αφήσει το παρελθόν όσα σκληρά  λόγια έχουν ανταλλάξει και ζητάει από την Ασημίνα να συναντηθούν. Ο Νικηφόρος της εξομολογείται την αγάπη του και όσα νιώθει για εκείνη σε μία ειλικρινή συζήτηση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πρέπει να ακούσει το μαμά από ένα δεύτερο παιδί

Της λέει πως δεν αντέχει να μένει μακριά της και πως θέλει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στην αγάπη τους. Ο ίδιος συνεχίζει ανακοινώνοντας τις αποφάσεις του σε σχέση με τη Ρένα, ενώ τώρα είναι στο χέρι της Ασημίνας αν θα δώσει μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους και θα αφήσει πίσω τις αμφιβολίες και τους φόβους της.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Ωστόσο ο Νικηφόρος φαίνεται πως θα πληρώσει ακριβά το τίμημα για τη στάση του απέναντι στη Ρένα καθώς ενώ μαζί με τον Κωνσταντή ζητούν περισσότερο χρόνο από τους μετόχους για το θέμα του αεροδρομίου η Ρένα αρνείται να συνεργαστεί μαζί τους δημιουργώντας τους προβλήματα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μια βραδιά πάθους θα καταστρέψει τη Μυρσίνη

Την ίδια ώρα η Δρόσω είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση καθώς μετά τα όσα έγιναν στο γύρισμα της ταινίας στο Διαφάνι και τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της απομακρύνεται από την ταινία του Δάκη. Ο Κωνσταντής με τη βοήθεια του Λευτέρη προσπαθεί να στηρίξει την κοπέλα.

Σε αντίθεση με τον Δάκη ο οποίος σκοπεύει να την πολεμήσει. Μάλιστα ο σκηνοθέτης ενημερώνει την Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση ζητώντας τα λεφτά που έχασε εξαιτίας της.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close