Άγριες Μέλισσες: Είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον μικρό Σέργιο να αναφέρει, είστε ξανά μαζί είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου.

ΑΑΑΑ τι ωραία πράγματα ακούωωω .Αντε μια χαρά μήπως δούμε και στέφανα;;;

Η σύλληψη του Ακύλα αφορμή χαρά και ανακούφιση σε όλους. Επιτέλους, το κάθαρμα θα μπει φυλακή να γλιτώσουμε από αυτόν, λένε όλοι αλλά ο Ζάχος δεν είναι ικανοποιημένος αν δεν βρει όλους τους δολοφόνους της μάνας του. Από την άλλη, η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια για τον Μελέτη και την εμπλοκή του στη δολοφονία του Αλέξη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Την ίδια ώρα, ο μικρός Σέργιος πιάνει τους γονείς του σε μία τρυφερή στιγμή. Εκείνος χοροπηδάει από τη χαρά του και τους λέει: Είστε ξανά μαζί! Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, φωνάζει και πέφτει στην αγκαλιά τους.

Άγριες Μέλισσες: Είστε ξανά μαζί είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Θα ξαναπαντρευτείτε; τους ρωτάει και εκείνοι του λένε πως αυτό δεν γίνεται. Ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς δεν ξανά παντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι τον Σεβαστών: Τώρα που είστε ξανά μαζί να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας με τον παππού και με τη γιαγιά! Μου έλειψαν πολύ, τους λέει και καταφεύγει στη βοήθεια του παππού.

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή λέει στον Ακύλα πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Η Ζωή αποφασίζει να δώσει τη χαριστική βολή στον φυλακισμένο Ακύλα και τον επισκέπτεται στο κελί του, όπου του κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη: Η Κορίνα δεν είναι κόρη σου! Μία ζωή μεγάλωνες το παιδί του Φιλίππου, του πετάει κατάμουτρα και εκείνος εξοργίζεται: Σκύλα, θα μου το πληρώσεις αυτό! Θα σε σκοτώσω εγώ ο ίδιος, της φωνάζει.

Άγριες Μέλισσες: Είστε ξανά μαζί είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία συνάντηση Μελέτη Πηνελόπη

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, ο Ακύλας ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και σχεδιάζει την απόδραση του, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close