Άγριες Μέλισσες:  Ένα παιδί αναστατώνει την Βιολέτα

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” δεν έχουν τέλος. Η Βιολέτα είναι απογοητευμένη  με τον Μιλτιάδη παρά τη βελτίωση της ψυχολογικής του κατάστασης αλλά εκείνος δεν είναι ακόμη  έτοιμος να ξαναπροχωρήσουν την σχέση τους .Η Βιολέτα όμως μένει δίπλα του και τον στηρίζει μέχρι το τέλος.

Άγριες Μέλισσες_παιδί_Βιολέτα_

Παρ όλα αυτά στην ζωή της βιολέτας ,μπαίνει ένα νέο πρόσωπο. Αυτό το πρόσωπο είναι που θα της δώσει ελπίδα πως μπορεί ακόμη να ελπίζει σε μια οικογένεια. Ένα έφηβο αγòρι λοιπόν θα της κλέψει την καρδιά.

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91

Ένα έφηβο αγòρι , ξεριζωμένο από τον τόπο του με τις αναταραχές στην Κωνσταντινούπολη και μετά από αρκετή περιπλάνηση, καταλήγει μόνο και εξουθενωμένο από την ταλαιπωρία  στον θεσσαλικό κάμπο.  Προσπαθεί να επιβιώσει με οποιοδήποτε τρόπο ,μέχρι που φτάνει στο Διαφάνι.

Δείτε επίσης :  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπορεί να αφήσει για πάντα τις Άγριες Μέλισσες.

Η Βιολέτα θα το βοηθήσει προσφέροντας του στέγη και φαγητό και σιγά σιγά η σχέση αυτή θα τους δέσει. Φυσικά βοηθήσουν όλοι στο χωριό τον ξένο αφού η ζωή του στο χωριό δεν θα είναι και τόσο εύκολη.Μην ξεχασετε να δείτε τα πάντα για την αυτοκτονία του Βόσκαρη

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close