Άγριες Μέλισσες: Ενα πτώμα ανατρέπει τα πάντα στο Διαφάνι

Ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες έρχεται με μεγάλες ανατροπές.  

Το πτώμα που θα βρεθεί στο Διαφάνι αναστατώνει το χωριό. Κάποιος άνθρωπος εντοπίζεται νεκρός από τα χέρια Μεγαριτών και Σεβαστών. Παρόλο που ο Αλέξης Γραμματικός  μας άφησε στον δεύτερο κύκλο η Πηνελόπη συνεχίζει να παλεύει για να λάμψει η αλήθεια.

Από τη μια οι Σεβαστοί από την άλλη οι Μεγαρίτες  και οι ισορροπίες χάνονται .Οι δυο οικογένειες θα μπλεχτούν σε ενα κύκλο αίματος χωρίς να έχουν λάβει ακόμη την τιμωρία που τους αξίζει.

Η Πηνελόπη γυρνά στην Ελλάδα και αρχίζει  την πρακτική της σε ένα δικηγορικό γραφείο. Κάποια είδηση όμως θα την  ταράξει τοσο την ίδια, όσο και τους γύρω της. Τα πάντα ανατρέπονται με την Πηνελόπη να αρπάζει την ευκαιρία να κυνηγήσει την οικογένεια της.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης ξαναγυρίζει

Άγριες Μέλισσες: Ενα πτώμα ανατρέπει τα πάντα στο Διαφάνι

Το πτώμα του Λούβαρη

Αγρότες θα βρουν θαμμένο το πτώμα του Λούβαρη  σε ενα χωράφι και η Πηνελόπη αρπάζει την ευκαιρία να ανοίξει ξανά τον φάκελο του Γραμματικού και του Ανδρεάδη.

Αυτόματα λοιπόν θα μεταφερθούμε  στο βράδυ  που το Διαφάνι αιματοκυλίστηκε . Όλα όσα γνωρίζει η  Πηνελόπη θα βοηθήσουν πολύ  στην τιμωρία των ενόχων.

Άγριες Μέλισσες: Ενα πτώμα ανατρέπει τα πάντα στο Διαφάνι

Δείτε επίσης  : Άγριες Μέλισσες: Το νέο τρέιλερ της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Ενα πτώμα ανατρέπει τα πάντα στο Διαφάνι

Από την άλλη  οι Σεβαστοί θα βρουν ένα τέλειο  άλλοθι, για το που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ. Όταν  η Πηνελόπη καταλάβει  ότι  ο Μελέτης βρίσκεται πίσω από  αυτή την υπόθεση, θα τρελαθεί .

Ο Λούβαρης είχε εντοπίσει τον Δούκα στο μέρος  που ο Θέμελης έφυγε από τη ζωή . Τώρα πια όλα εξηγούνται και το κουβάρι λύνεται.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close