Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 109 , 110 , 11 , 112 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 109 στις 9/5/2022

επεισόδιο 109

Δευτέρα

Η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό. Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη, ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, του λέει η Μυρσίνη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Την ίδια στιγμή η Πηνελόπη ανακαλύπτει στην ατζέντα του Μελέτη μία σημαντική πληροφορία, ενώ η παράνομη σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη θα αποκαλυφθεί σε ένα της οικογένειας Μεγαρίτη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 110 στις 10/5/2022

επεισόδιο 110

Τρίτη

O Ακύλας έξαλλος με την επίθεση που του έκανε το χωριό, βρίσκει και την οικογένειά του απέναντι. Η Ζωή προειδοποιεί την Κορίνα για τον κίνδυνο που διατρέχει αυτή κι ο Μπάμπης, συμβουλεύοντας να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα. Ο Νικηφόρος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα για να βρούνε τον Θόδωρο Ξανθό, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος δεν φεύγουν απ’ το πλευρό του Ζάχου.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα σαγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη με τη συγκατάθεσή του Φραγκούδη προχωράνε το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι αν χρειαστεί. Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας και ο Ντουνιάς χειραγωγεί τον Ζάχο για να πάρει πληροφορίες.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 111 στις 11/5/2022

επεισόδιο 111

Τετάρτη

Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντουνιά και τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λαμπρό. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν ενθαρρυντικές. Η Πηνελόπη συνεχίζει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για το φόνο του Γραγματικού και η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής φέρνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος κατέδωσε την κρυψώνα του και η Ελένη φοβάται πως οι υποψίες του είναι αληθινές… Στη σκέψη πως ο Ζάχος προέβη σε αυτή την κίνηση παθαίνει σοκ, αφού ξέρει πως ο κλοιός θα στενέψει επικίνδυνα για τον Πέτρο.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 112 στις 11/5/2022

επεισόδιο 112

Την επόμενη μέρα, ο Πέτρος κρύβεται στο Διαφάνι ενώ όλοι υποψιάζονται τον Ζάχο ότι τον κατέδωσε. Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα; Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα στην Αθήνα ζούνε τον έρωτά τους ενώ παράλληλα προσπαθούν να φτάσουν στο Θόδωρο Ξανθό.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 105 , 106 , 107 , 108

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Ο Κωνσταντής πείθεται από τους γονείς του να λαδώσει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο και η Πηνελόπη με μία ανατρεπτική κίνηση προσεγγίζει το πρόσωπο που θα την βοηθήσει στην έρευνα της. Η Κορίνα επηρεασμένη από τον Μπάμπη αρχίζει να αμφιβάλλει για τον Ακύλα, ενώ η Ουρανία έχει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι τους στην Αμερική…

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113 , 114 , 115 , 116

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close