Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής φέρνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κωνσταντής φέρνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι

Η Μυρσίνη και ο  Δούκας παγιδεύουν τον Κωνσταντή για να γίνει το αεροδρόμιο στο Διάφανι.

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος καρδιά μου… Και άντε ο Δούκας η Μυρσίνη μάνα πράμα με ξεπερνάει αλήθεια…

Η οικογένεια Σεβαστού, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να αλλάξει τοποθεσία το νέο αεροδρόμιο και να σώσουν το Διαφάνι.

Η προσπάθειά τους, όμως, να κερδίσουν χρόνο για το έργο πέφτει στο κενό και ο Δούκας με τη Μυρσίνη σκέφτονται να προετοιμάσουν τα παιδιά τους για την ενδεχόμενη ήττα τους αλλά και την πιθανότητα να χάσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Αυτή η σκέψη, όμως, κοντεύει να τους τρελάνει και γι’ αυτό αποφασίζουν να μην εγκαταλείψουν τη μάχη και να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ο Νώντας σκοτώνει τον Δάκη

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ταξίδι και καυτή νύχτα για Ασημίνα-Νικηφόρο

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη έχουν μία μυστική συνάντηση με το Φραγκούδη και με τη συγκατάθεσή του προχωρούν το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι αν χρειαστεί. Την ίδια ώρα, ο Ακύλας δέχεται μία οργανωμένη επίθεση από όλους τους κατοίκους του χωριού και γίνεται έξαλλος, αν και αυτό που τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός πως βρίσκει και την οικογένειά του απέναντι.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό φινάλε του Βαρουξή

Τις επόμενες μέρες, όπως θα δούμε, η Μυρσίνη προχώρα το σχέδιο της. Εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ο Νικηφόρος απουσιάζει στην Αθήνα για κάποιες άλλες δουλειές και προσεγγίζει τον Κωνσταντή προσπαθώντας να τον πείσει να δωροδοκήσουν έναν αξιωματικό της κυβέρνησης. Εκείνος στην αρχή το σκέφτεται, καθώς δεν ξέρει αν μπορεί να τους εμπιστευτεί, ενώ διστάζει να ακολουθήσει τις παράνομες τακτικές που έχουν οι γονείς του για να κερδίσουν αυτό που θέλουν.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η ευχή του Μικρού Σέργιου πραγματοποιείται

Ωστόσο, ο νεαρός πείθεται από  εκείνους τελικά και δέχεται να λαδώσει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο. Δεν έχει καταλάβει, όμως, πως έτσι έχει πέσει στην παγίδα, καθώς Δούκας και Μυρσίνη με αυτό τον τρόπο πιστεύουν πως μπορούν να τον κρατούν στο χέρι προκειμένου να αναγκάσουν τους γιους τους να δεχτούν να γίνει το αεροδρόμιο στο Διάφανι και έτσι να μη χάσουν τα χωράφια τους.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Είναι ένα λάθος που θα το πληρώνω μία ζωή

Κι ενώ στο Διαφάνι συμβαίνουν αυτά, ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού. Ο ίδιος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα για να βρουν τον Θόδωρο Ξανθό. Οι δυο τους ξεκινούν την έρευνα στην πρωτεύουσα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MyTv, ο Νικηφόρος με την Ασημίνα, βέβαια, έχουν το χρόνο να μείνουν μόνοι τους και ζουν τον έρωτά τους, περνώντας ξένοιαστες στιγμές μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Συνειδητοποιούν, ακόμη μία φορά, πως η αγάπη που τους ενώνει είναι δυνατή.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close