Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Ζωή να πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη. 

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ μαρη Κορινά σε έπιασε στα πράσα ο Μελετης, τώρα η Ζωή τι στο καλό πια κρυφτείτε λίγοοοοοοοο

Ο έρωτας του Μπάμπη και της Κορίνας γίνεται αντιληπτός από τη Ζωή και εκείνη ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου να προστατεύσει την κόρη της από τη μανία του Ακύλα.

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ταξίδι και καυτή νύχτα για Ασημίνα-Νικηφόρο

Μετά τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία των «Αβάντων» από τον Βαρουξή, ο Μελέτης τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί σπεύδουν οι δικοί του άνθρωποι, όπως ο Δούκας με τη Μυρσίνη και η Κορίνα. Η τελευταία, παρά το γεγονός ότι πλέον έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Μπάμπη, δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για τον άντρα που παντρεύτηκε και που κάποτε ερωτεύτηκε.

Ευτυχώς, ο σοβαρός τραυματισμός του Μελέτη ξεπεράστηκε γρήγορα και ο ίδιος επιστρέφει στο σπίτι, όπου ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του απέναντι σε Ζωή και Αιμιλία για την Κορίνα και καταλήγουν σε μια σιωπηλή συμφωνία μεταξύ τους:

«Θα είμαι εντάξει απέναντι στην Κορίνα όσον αφορά το διαζύγιό μας. Θέλω να είναι ευτυχισμένη και μαζί μου δεν θα είναι ποτέ. Γι’ αυτό και το καλύτερο για όλους μας είναι να χωρίσουμε», τους λέει.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής φέρνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι

Λίγες μέρες αργότερα η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι, και εκείνος γίνεται έξαλλος θεωρώντας πως ένα διαζύγιο στην οικογένειά του θα είναι «ντροπή». Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να ελευθερωθεί από τη δυστυχία που ζει με τον Μελέτη και να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή της με τον Μπάμπη. Όμως πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό όταν ο Ακύλας δεν θέλει να βλέπει μπροστά του κανέναν αντιστασιακό ή Διαφανιώτη ή ακόμα χειρότερα έναν Βαμβακά;

Η Ζωή στις Άγριες Μέλισσες πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Στο μεταξύ, τα κρυφά ραντεβού ανάμεσα σε Κορίνα και Μπάμπη συνεχίζονται, μέχρι που μια μέρα η Ζωή τούς πιάνει στα πράσα να φιλιούνται. Σοκάρεται και δεν ξέρει τι να κάνει! Το μόνο που ξέρει είναι πως το νεαρό ζευγάρι κινδυνεύει. Και αυτή τη φορά, παρά τις αντιρρήσεις της Κορίνας, η Ζωή είναι αποφασισμένη να τους ανοίξει τα μάτια για το ποιόν του πατέρα της:

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη προχωρούν σε ένα παράτολμο σχέδιο

«Σας είδα με τον Μπάμπη», της λέει και η Κορίνα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. «Εχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν το μάθει ο Μελέτης ή ο πατέρας σου;», τη ρωτάει και η μικρή αντιδράει: «Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής, που κεράτωνες τον πατέρα μου όσο ήταν στη φυλακή;».

Άγριες-Μέλισσες-Ζωή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα  αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Η Ζωή προσπαθεί να την προσεγγίσει με το καλό: «Μην την πας εκεί την κουβέντα, Κορίνα, και για μία φορά έστω άκουσε αυτά που σου λέω! Θα τον σκοτώσει ο πατέρας σου αν το μάθει κι εσένα θα σε τιμωρήσει, όση αδυναμία κι αν σου έχει! Δεν έχεις ιδέα για τι είναι ικανός ο πατέρας σου! Πρόσεχε!».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού tv24, η Κορίνα δείχνει να μην τη νοιάζει, αλλά επηρεάζεται από τα λόγια της μητέρας της και του Μπάμπη, όταν του αποκαλύπτει τα όσα έγιναν με τη Ζωή κι αρχίζει πλέον να αμφιβάλλει για τον Ακύλα!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close