Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός.

ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!! Ω Τάφε μου, κρεβάτι νυφικό, σπίτι μου στη βαθιά τη γη κι αιώνιο κελί μου, έρχομαι να βρω τους δικούς μου νεκρούς

Μία από αυτές είναι και του Δούκα Σεβαστού, του ισχυρού άντρα του κάμπου που στο τέλος θα βρει τον θάνατο, αλλά αυτός θα λειτουργήσει λυτρωτικά για εκείνον. Το TV24 έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την αρχή που ξεκίνησε η σειρά και στο τέλος τής κάθε σεζόν το αγαπημένο θέμα των τηλεθεατών που την παρακολουθούν είναι πάντα το φινάλε της οικογένειας Σεβαστού. Θα τιμωρηθεί ο Δούκας; Θα μπει στη φυλακή η Μυρσίνη; Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που κάνουν οι φανατικοί των «Μελισσών» κι εμείς στο TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή 6/5 φυσικά και έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-Σεβαστός

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία θα φέρει την ανατροπή

Ο Δούκας Σεβαστός, ο ξακουστός άρχοντας του κάμπου, θα μπει τελικά φυλακή για τα εγκλήματά του και το τέλος θα του το δώσει η ίδια η Αντιγόνη, η οποία θα παραδεχτεί πως είχε ψευδομαρτυρήσει για χάρη του. Ολα θα αρχίσουν από τα στοιχεία που η Πηνελόπη καταφέρνει τελικά να συλλέξει και που αφορούν τη δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού αλλά και του Θέμελη και εκεί είναι που θα χρειαστεί τη βοήθεια της πρώην συντρόφου του πατέρα της.

Αλλωστε εκείνη της είχε δώσει την υπόσχεση πως αν ποτέ τη χρειαστεί, αυτή τη φορά θα τη βοηθήσει να βρει την άκρη του νήματος και επιτέλους οι ένοχοι να τιμωρηθούν. Ετσι, αυτή η στιγμή έρχεται και η Πηνελόπη ζητά από την Αντιγόνη να σταθεί στο πλευρό της.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-Σεβαστός

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Παπά Γρηγόρης έπιασε τον Μάη χωρίς ρούχα (εικόνες)

Πράγματι, εκείνη καταθέτει την αλήθεια, ότι δηλαδή είχε ψευδομαρτυρήσει για το βράδυ του φόνου του Θέμελη, ενώ αποκαλύπτει και όλα όσα έμαθε για την εμπλοκή και την ενοχή του Δούκα για το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

Η αρχή του τέλους για τον Δούκα Σεβαστό έχει αρχίσει και εκείνος περνάει ξανά από δίκη, αλλά αυτή τη φορά όλα τα στοιχεία είναι και εναντίον του και αδιάσειστα, χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση. Η τιμωρία για τον άλλοτε ισχυρό άντρα θα είναι τα ισόβια! Ο Νικηφόρος , ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη θα έχουν μια γλυκόπικρη γεύση από αυτή την ετυμηγορία.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας εκφοβίζει Κορίνα και Μελέτη

Ως Σεβαστός χαίρονται που τιμωρήθηκε για τα εγκλήματά του, αλλά ως πατέρας τους νιώθουν πίκρα για όλα! Από την άλλη, η Μυρσίνη φέρει βαρέως αυτή την απόφαση. Μένει μόνη της, χωρίς άντρα, χωρίς παιδιά και χωρίς περιουσία, με μόνη παρέα τις αναμνήσεις της και την Αγορίτσα, που θα συνεχίσει να τη φροντίζει. Η αρχόντισσα του Διαφανίου θα χάσει το μυαλό της και θα γίνει σκιά του εαυτού της.

Ο μεγαλύτερός της φόβος, να μην πεθάνει σαν την πεθερά της, γίνεται πραγματικότητα. Και μέσα σε όλα το τελειωτικό χτύπημα έρχεται όταν οι Σεβαστοί μαθαίνουν πως ο Δούκας πέθανε στο κελί του από ανακοπή καρδιάς.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-Σεβαστός

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Γίνεται το θαύμα για Νικηφόρο- Ασημίνα

Ο ίδιος δεν άντεξε το βάρος όλων όσων έκανε και η καρδιά του τελικά τον πρόδωσε. Κάτι βέβαια που λειτούργησε λυτρωτικά για εκείνον καθώς οι μόνες σκέψεις που έκανε το κελί ήταν τα τρομερά εγκλήματά του και οι ενοχές για τις τόσες ζωές που άδικα κατέστρεψε.

Τα παιδιά του συγκλονίζονται και τον θρηνούν, άλλωστε το αίμα νερό δεν γίνεται, όπως και η Μυρσίνη που όσα κι αν συνέβησαν μεταξύ τους, όσα βαριά λόγια κι αν αντάλλαξαν, εκείνος ήταν πάντα ο άντρας της ζωής της. Και χωρίς εκείνον η ζωή και γι’ αυτήν δεν έχει κανένα νόημα πια..

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close