Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι  καταιγιστικές καθώς έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη.

Λίγα τα ψωμιά σου Ακύλα ακούμε. Μάλιστα μάλιστα ….Εμ τι περίμενες με αυτά που ‘κανες εεε;;;

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Σε τραγική κατάσταση Παγώνα και Τόλλιας

Ένας ακόμη εχθρός του Δούκα Σεβαστού φαίνεται να χάνει την δύναμη του αφήνοντας τον πρωταγωνιστή των «Άγριων Μελισσών» να δρα ελεύθερος, κλείνοντας όλους τους λογαριασμούς του λίγο πριν από το φινάλε. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ακύλα Μεγαρίτη ναυαγούν και βλέπει έναν έναν τους συμμάχους του να φεύγουν από δίπλα του.

Λίγο πριν φύγει οριστικά από το Διαφάνι, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα χάσει ό,τι αγαπά περισσότερο στη ζωή του.

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Το αρρωστημένο του πάθος για την Ζωή, παρόλο που δεν θέλει να το παραδεχτεί, θα τον οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Η Ζωή για πρώτη φορά δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τον Ακύλα Μεγαρίτη. Για μια ακόμη φορά θα του παραδεχτεί πως δεν τον αγάπησε ενώ πάνω σε έναν καυγά τους, η Κορίνα θα μάθει πως δεν είναι κόρη του αλλά καρπός ενός παράνομου έρωτα.

Ο Ακύλας για να την εκδικηθεί θα της αποκαλύψει τον κρυφό πόθο που νιώθει η αδερφή της για εκείνον. Η Ιουλία για πρώτη φορά θα γίνει μάρτυρας μιας ακόμη αποτρόπαιας συμπεριφοράς του Ακύλα και θα θελήσει μια για πάντα να τον βγάλει από τη ζωή τους.

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία φεύγει για Αμερική

Μαζί με τη Ζωή θα συμμαχήσουν εναντίον του και θα βρουν τον τρόπο να αποκαλύψουν τα εγκλήματα του στον Ζάχο Λυκογιάννη που έχει πάρει προαγωγή σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα . Οι δύο αδερφές θα βοηθήσουν τον Λευτέρη να ξαναβρεί τον εαυτό του μακριά από τα βασανιστήρια του Ακύλα ενώ η Κορίνα, που πια έχει χωρίσει με τον Μελέτη, θα ξαναφτιάξει την ζωή της στο πλευρό του Μπάμπη Βαμβακά -όπως σας είχε γράψει το okmag. Όσο για τον Ακύλα η πληροφορίες των θέλουν να μην αντέχει πως τα έχει χάσει όλα και αυτοκτονεί.

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία έρχεται κοντά με τον νομάρχη

Μένει να δούμε αν το τελευταίο spoiler για το τραγικό φινάλε του Ακύλα θα βγει αληθινό ή την τελευταία στιγμή θα ανατραπεί.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close