Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-Ακύλας-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού μία νέα δολοφονία θα ραγίσει καρδιές και το Διαφάνι ζητάει εκδίκηση. 

Λίγο πριν το τέλος θα χαλάσουμε πολλές συσκευασίες χαρτομάντηλα παιδιά…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας λέει την αλήθεια στο Ζάχο

Μία νέα δολοφονία έρχεται να ταράξει το Διαφάνι και να ραγίσει καρδιές. Ο Ακύλας έχει αποδείξει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο που συμμετείχε ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να του πηγαίνουν κόντρα και είναι ικανός να φτάσει στα άκρα και να μην υπολογίσει ούτε καν την ίδια του την οικογένεια, για να κερδίσει αυτό που θέλει.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αργοπεθαίνει

Ο παράφρων Ακύλας στοχεύει αυτή τη φορά στον Θανασάκη, τον μεγαλύτερο γιο της Παγώνας και του Περικλή. Για όποιον δεν θυμάται ο Θανασάκης ήταν παλιότερα στους Αβάντες οπότε αυτό σημαίνει πως γνωρίζει πολλά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μία και καλή με τον Μεγαρίτη

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Ο Ακύλας δεν συγχώρεσε ποτέ στον Θανασάκη ότι εγκατέλειψε τους Αβάντες. Λίγο πριν την δίκη ο Ακύλας βάζει τα τσιράκια του να δολοφονήσουν τον Θανασάκη έτσι ώστε να μην καταθέσει στο δικαστήριο όλα αυτά που γνωρίζει για την φασιστική οργάνωση του Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο άνθρωπος θα καταστρέψει τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-

Δυστυχώς τα καταφέρνει και ο Θανασάκης αφήνει την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη στο Διαφάνι. Τραγικές φιγούρες η Παγώνα και ο Περικλής που πρόκειται στα επόμενα επεισόδια να μας ραγίσουν την καρδιά με τις ερμηνείες τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η σχέση της Ρένας με την οικογένειά Σεβαστού γίνεται καταστροφική

Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-Ακύλας-

Το Διαφάνι είναι πιο πληγωμένο και θυμωμένο από ποτέ. Απαιτεί δικαίωση, εκδίκηση και δικαιοσύνη και φαίνεται πως αυτή η κίνηση του Ακύλα είναι και η αρχή του τέλους του. Στο μεταξύ ο Κωνσταντής με την Δρόσω έχουν κι αυτοί προβλήματα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 125 , 126 , 127 , 128

Ο Κωνσταντής αγχωμένος από τις δολοπλοκίες που στήνουν με τον Νικηφόρο και το αεροδρόμιο ξεκινά και κλείνεται στον εαυτό του. Έχει έντονα ξεσπάσματα ακόμη και προς την Δρόσω και όλοι οι δικοί του άνθρωποι έχουν καταλάβει πως δεν είναι ο εαυτός του πια.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Θανασάκης δολοφονείται

Το πρόβλημα με το συκώτι του, το οποίο και προήλθε από τον αλκοολισμό του παλιότερα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια εξαιτίας της κακής του ψυχολογίας. Αυτό σημαίνει πως η ψυχική αλλά και η σωματική του υγεία βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο με αποκορύφωμα την ακύρωση του γάμου του με την Δρόσω. 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close