Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Κωνσταντής αργοπεθαίνει. 

Μην μας ξενερώνετε λίγο πριν το τέλος. Θέλουμε Λάμπρο – Ελένη, Δρόσω – Κωνσταντή και Νικηφόρο – Ασημίνα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μία και καλή με τον Μεγαρίτη

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω κανονίζουν τον γάμο τους και όλοι θεωρούν πως ζουν την απόλυτη ευτυχία. Παρόλα αυτά όσο κι αν τα πηγαίνει καλά με την Δρόσω, ο Κωνσταντής έχει τους δικούς του δαίμονες να αντιμετωπίσει. Έχει αγχωθεί με το αεροδρόμιο, με τον Ακύλα και τα σχέδιά του αλλά και νιώθει τύψεις για τον Μελέτη. 

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο άνθρωπος θα καταστρέψει τον Δούκα

Αυτό τον κάνει να έχει έντονα ξεσπάσματα και να κλείνεται στον εαυτό του. Η Δρόσω προσπαθεί να τον πλησιάσει και να τον βοηθήσει αλλά βρίσκει “τοίχο” και όλοι οι δικοί του άνθρωποι ξεκινούν να συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι καλά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η σχέση της Ρένας με την οικογένειά Σεβαστού γίνεται καταστροφική

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Να σας θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο Κωνσταντής πάλεψε με τον αλκοολισμό και εξαιτίας του ποτού προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στο συκώτι του. Πλέον ο Κωνσταντής δεν πίνει όμως το συκώτι του είναι ευάλωτο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 125 , 126 , 127 , 128

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Το άγχος και η στεναχώρια που βιώνει τον τελευταίο καιρό, τον επιβαρύνουν πολύ στην υγεία του. Εκτός από τα ξεσπάσματα ο Κωνσταντής ξεκινά και νιώθει ξαφνικές αδιαθεσίες και πόνους. Η Δρόσω ανησυχεί όμως ο Κωνσταντής δεν την ακούει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο με την Δρόσω

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον Κωνσταντή να αργοπεθαίνει, γεμάτος άγχος για το μέλλον και την Δρόσω μάταια να προσπαθεί να τον πλησιάσει και να τον σώσει. Θα τα καταφέρει; Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close