Άγριες Μέλισσες: Ερωτικό ενδιαφέρον της Αιμιλίας για τον νομάρχη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι περίεργες καθώς θα δούμε την Αιμιλία έρχεται κοντά με τον νομάρχη.

Αιμιλία μου δεν μας τα Χες πει αυτά… Το χτύπησες το πιπινάκι ε …. Και τι σκοπό έχεις;;; Γιατί Έχεις δεν μου το βγάζεις από το μυαλό…

Η Αιμιλία και ο Διονύσης Καλογεράς θα έρθουν πολύ κοντά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ένα έντονο ειδύλλιο αναπτύσσεται, με την αδελφή της Ζωής να εκμεταλλεύεται το έντονο ενδιαφέρον του νομάρχη.

Από την τελευταία τους συνάντηση φάνηκε πόσο γοητευμένος ήταν ο Καλογεράς. Η Αιμιλία, παρόλο που έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του, αποφασίζει να κάνει το βήμα, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή!

Άγριες Μέλισσες: Ερωτικό ενδιαφέρον της Αιμιλίας για τον νομάρχη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81 , 82 , 83 , 84

Έτοιμη να βοηθήσει την αδελφή της, να την στηρίξει στο έργο της να καταστρέψει τον Ακύλα, η Αιμιλία πλησιάζει τον νομάρχη, δείχνοντας το ίδιο ενδιαφέρον που είχε εκφράσει στο παρελθόν κι εκείνος.

Ο Καλογεράς εντυπωσιάζεται από την Αιμιλία και οι δυο τους ξεκινούν τις κοινές εμφανίσεις, στις Άγριες Μέλισσες. Ποιο σατανικό σχέδιο κρύβεται πίσω από αυτή τη νέα σχέση και ποια θα είναι η θέση της Ζωής;

Άγριες Μέλισσες: Ερωτικό ενδιαφέρον της Αιμιλίας για τον νομάρχη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Το παιδί θα μεγαλώσει με μένα και τη Ρένα

Πράγματι, η Αιμιλία δεν προσεγγίζει τυχαία τον νομάρχη. Σύμφωνα με την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiVi, οι δύο αδελφές θέλουν να αποσπάσουν πληροφορίες από το πιο έμπιστο “τσιράκι” του Ακύλα, με σκοπό να τον διαλύσουν.

Μόνο εάν η Αιμιλία κερδίσει την εμπιστοσύνη του, εκείνος θα καταφέρει να ανοίξει τα χαρτιά του.

Άγριες Μέλισσες: Ερωτικό ενδιαφέρον της Αιμιλίας για τον νομάρχη

Έτσι, λοιπόν, η Αιμιλία αποσπά πληροφορίες χρήσιμες για τη Ζωή, όσο ο Καλογεράς ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του. Που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση;

 

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Spoilers για το τέλος της σειράς

Σύμφωνα με το Youfly.com, θα υποψιαστεί ο νομάρχης τα πραγματικά κίνητρα της Αιμιλίας ή θα παρασυρθεί στην αγκαλιά της; Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο αδελφές έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close