Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 15 , 16 , 17

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων15 , 16 , 17. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος Επεισόδιο 15 στις 20/10/21

Επεισόδιο 15

ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί ότι ο Κωνσταντής, έχει πάρει ένα πολύ επικίνδυνο δρόμο. Ετσί απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Κωνσταντή αποφασίζει να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο. Εν τω μεταξύ ο Μπάμπης υποψιάζεται το διπλό ρόλο του Βαΐου και αποφασίζει να τον ξεσκεπάσει με ένα παράτολμο σχέδιο, τη στιγμή που ο Μελέτης και ο Άγγελος έρχονται αντιμέτωποι σε μία σφοδρή σύγκρουση.

Στη Λάρισα,  η επισκέψη του Ζάχου στην εφημερίδα του Πέτρου έχει πολύ άσχημη εξέλιξη. ενώ στο δικαστήριο ο Δούκας βρίσκεται μπροστά σε μία τρομερή δυσάρεστη εξέλιξη.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος Επεισόδιο 16 στις 21/10/2021

Επεισόδιο 16

Στη δίκη η  σύλληψη ενός άντρα, θα φέρει τον Δούκα ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταδίκη του και ο Θανόπουλος, του προτείνει να ομολογήσει. Ο Ακύλας όμως έχει μία ανατρεπτική πρόταση να του κάνει…

“Τίποτα δεν θα ομολογήσεις !όλοι αυτοί εδώ μέσα είναι του χεριού μας .Πες μου ότι συμφωνείς και θα φροντίσω εγώ να τους κάνω να σε αθωώσουν ομόφωνα” του υπόσχεται.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια :12, 13, 14,

Η Ελένη παίρνει το γράμμα του Λάμπρου και σοκάρετε.

Την επομένη μέρα, η κίνηση του Πέτρου φέρνει αναταραχή και ενώ σύντομα οι υποψίες πέφτουν πάνω του, αυτός είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθειαγια τον αδερφό του.

Η Ασημίνα και η Δρόσω ενημερώνουν  το καφενείο για το ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου. Η Ελένη με τη βοήθεια του Νέστωρα μπαίνει μυστικά στην ΕΣΤΙΑ την οργάνωση στην οποία ανήκουν όλες οι γυναίκες των χουντικών, για να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler : Λενιώ και Λάμπρος γίνονται γονείς

και ενώ  στο Διαφάνι συμβαίνουν αυτά, ο Μπάμπης δοκιμάζει τον Βάιο εξοργίζοντας τον Γαϊτάνη,τη στιγμή που ο Κυριάκος με την Ουρανία φτάνουν στη Λέρο.

Εν τω μεταξύ η Κορίνα βρίσκει ένα στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της, πως η μητέρα της έχει εραστή και είναι αποφασισμένη να μάθει για ποιον πρόκειται.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος Επεισόδιο 17 στις 25/10/2021

Επεισόδιο 17

Ο Δούκας τελικά, θα αρνηθεί την πρόταση του Ακύλα για να του βρει καινούργιο άλλοθι, αλλά η Μυρσίνη θα επιμείνει και θα αποφασίσει να ζητήσει τη βοήθειά της Αντιγόνης.

Η Ελένη έχοντας τη βοήθεια όλων των συγχωριανών της μέσα από την ΕΣΤΙΑ προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες,αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου θα βάλει σε κίνδυνο το σχέδιο της. Η  Ζωή θα συγκρουστεί με την Κορίνα καθώς η Κορίνα είναι πλέον σίγουρη, πώς ο εραστής της Ζωής Μεγαρίτη είναι κάποιος από τα παιδιά του Δούκα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται ζευγάρι ξανά

Ο Κυριάκος με την Ουρανία πηγαίνουν να επισκεφτούν τον Μπάμπη, αλλά εκεί, θα τους περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη .Ο Λάμπρος θα στριμώξει τον Βάιο που θα αναγκαστεί να ομολογήσει.

Ο Πέτρος θα ανακρίνει  τον Σκαφά, αλλά μία αναπάντεχη εξέλιξη θα του αλλάξει τα σχέδια που έχει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close