Άγριες Μέλισσες: Αυτός βοηθάει τον Μπάμπη και την Κορίνα να φύγουν

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού o Μελέτης βοηθά τον Μπάμπη και την Κορίνα 

Τι ανατροπή ήταν αυτή; Βάλτε και την Καλλιόπη στην σειρά να μας μουρλάνετε τελείως!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα λένε στον Σέργιο πως τα ξανάβρήκαν

Άγριες Μέλισσες: Αυτός βοηθάει τον Μπάμπη και την Κορίνα να φύγουν

Ο Ακύλας μαθαίνει για την σχέση του Μπάμπη με την Κορίνα και γίνεται έξαλλος. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι όχι μόνο η κόρη του παίρνει διαζύγιο αλλά βρήκε και αντικαταστάτη. Ο Ακύλας έχει το μότο “πατρίς – θρησκεία – οικογένεια” και τις πράξεις της κόρης του δεν μπορεί να τις συγχωρέσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος ξανά

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Ζωή-

Επίσης, ξέρουμε πολύ καλά πως ο Ακύλας δεν θα συγχωρούσε οτιδήποτε πήγαινε κόντρα στις δικές του σκέψεις και ιδέες. Αποφασίζει λοιπόν να πάρει εκδίκηση. Βάζει τα τσιράκια του να τουλουμιάσουν στο ξύλο τον Μπάμπη έτσι ώστε να τον τρομάξει και στην συνέχεια κανονίζει για την Κορίνα, να την στείλει στο εξωτερικό με το έτσι θέλω.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117 , 118 , 119 , 120

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα-

Η Κορίνα και ο Μπάμπης είναι σε απόγνωση όμως ο Μπάμπης είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να είναι μαζί με την αγαπημένη του. Αποφασίζουν να κλεφτούν και να φύγουν για το εξωτερικό. Όμως γνωρίζουν και οι δυο πολύ καλά ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγουν από τα νύχια του Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δεν θα αφήσουμε αυτό το κάθαρμα να μας διαλύσει

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο Ακύλας έχει διασυνδέσεις παντού. Χρειάζονται λοιπόν έναν σύμμαχο να τους βοηθήσει να καλύψουν τα ίχνη τους μέχρι να καταφέρουν να βγουν εκτός Ελλάδος. Και αυτόν τον σύμμαχο δεν το περίμενε κανείς μας.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος τουλουμιάζει στο ξύλο τον Ακύλα

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε τον Μελέτη να βοηθά την Κορίνα και τον Μπάμπη να φύγουν από το Διαφάνι – οπότε και από την χώρα -. Σκεπτόμενοι τα πόσα έχει κάνει ο Μελέτης στο παρελθόν, εντυπωσιαζόμαστε για την βοήθεια που δίνει στον νυν της…πρώην του.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Μελέτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close