Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού ο Ακύλας φέρνει πίσω στο σπίτι την Κορίνα. 

Τι στραβόξυλο Χριστέ μου αυτός ο Ακύλας.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένα κομμάτι της Ρένας ζητάει εκδίκηση

Ο Μπάμπης και η Κορίνα προσπαθούν να κρατήσουν την αγάπη τους κρυφή αφού γνωρίζουν πολύ καλά και οι δύο ότι ο Ακύλας δεν θα το συγχωρούσε αυτό ούτε στην Κορίνα, ούτε φυσικά στον Μπάμπη. Όμως η αλήθεια δεν αργεί να βγει στο φως και οι συνέπειες είναι καταστροφικές.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα-

Ο Ακύλας μόλις μαθαίνει ότι η κόρη του έχει κάνει σχέση με τον Μπάμπη, αποφασίζει να βάλει τα τσιράκια του να τον τουλουμιάσουν στο ξύλο, σε ακόμη μία ψύχραιμη αντίδραση του κατά τα άλλα πολύ αγαπημένου Ακύλα (εδώ γελάμε).

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της ιστορίας της Δρόσως με τον Κωνσταντή

Ο Μπάμπης γυρίζει μέσα στα αίματα στο σπίτι με τον Κυριάκο και την Ουρανία να παθαίνουν σοκ. Μόλις ο Κυριάκος μαθαίνει τι έγινε παίρνει ύφος Ελληνίδας μάνας και στην ουσία του λέει “στα ‘λεγα εγώ” αλλά ο Μπάμπης δεν το βάζει κάτω.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά του

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα-

Είναι αποφασισμένος να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με την Κορίνα και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Αποφασίζουν λοιπόν Μπάμπης και Κορίνα να κλεφτούν. Όμως ο Ακύλας όταν το καταλαβαίνει κάνει ό,τι μπορεί για να την γυρίσει πίσω στο σπίτι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα λένε στον Σέργιο πως τα ξανάβρήκαν

Θα καταφέρει τελικά ο Ακύλας να γυρίσει πίσω στο σπίτι την Κορίνα ή ένας βοηθός σαν από μηχανής Θεός θα έρθει να βοηθήσει το νεαρό ζευγάρι; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close