Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Ακύλας στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Νικηφόρο. 

Θα απειλούσαμε τον Ακύλα ότι αν πειράξει έστω και μία τρίχα του Νικηφόρου θα έρθουμε με μαστίγια, αλλά μάλλον θα του αρέσει…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά του

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Νικηφόρος-

Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Ξανθό έτσι ώστε να ανατρέψει τα σχέδια του Ακύλα. Μπορεί ο Δούκας να είναι τελείως αντίθετος με αυτό το παράτολμο σχέδιο όμως ο Νικηφόρος θεωρεί πως δεν έχει άλλη επιλογή. Έτσι ενώ ζει τον έρωτά του με την Ασημίνα παράλληλα κινείται υπογείως ενάντια στο καθεστώς.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα λένε στον Σέργιο πως τα ξανάβρήκαν

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Ο Ακύλας έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Νικηφόρο. Στο μεταξύ ο Ξανθός ξεκινά να απομακρύνεται από τον Ακύλα αφού η συμφωνία του με τον Νικηφόρο είναι πιο δελεαστική. Ο Ακύλας νιώθει πως χάνει έδαφος και δεν θα το επιτρέψει για πολύ καιρό ακόμη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος ξανά

Αποφασίζει λοιπόν να βγάλει από την μέση τον Νικηφόρο. Επειδή αυτός δεν πρόκειται να λερώσει τα χεράκια του με αίμα αποφασίζει να υπογράψει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Νικηφόρου και άγνωστοι του στήνουν καρτέρι.

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117 , 118 , 119 , 120

Ο Νικηφόρος εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Διαφάνι και η Ασημίνα έχει πανικοβληθεί. Πληροφορίες θέλουν τον Νικηφόρο να βρίσκεται από την Ασημίνα στην μέση του δάσους χωρίς τις αισθήσεις του και χλωμός. Η Ασημίνα θα προσπαθήσει να του δώσει το φιλί της ζωής αλλά είναι άγνωστο αν καταφέρει τελικά να τον δώσει.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Μετακομίζει η Δρόσω από τις Άγρiες Μέλισσες στην νέα σειρά;

Είναι όμως όλα έτσι όπως φαίνονται ή μήπως είναι πίσω από αυτό ο Ξανθός; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close