Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα.

Καρέ-καρέ οι αρραβώνες Νικηφόρου- Ρένας

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές και εμείς σας έχουμε καρέ-καρέ τους αρραβώνες Νικηφόρου – Ρένας. Η Ασημίνα εισβάλλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα !  Ολοι οι διάλογοι.

Τη μεγάλη απόφαση να προχωρήσει τη ζωή του με τη Ρένα πήρε ο Νικηφόρος αλλά η Ασημίνα αντιδρά με άσχημο τρόπο και βάζει σκοπό να τους χωρίσει για να τον έχει ξανά δικό της . Μόνο που η Ρένα είναι ισχυρή αντίπαλος που έχει σύμμαχο τη Μυρσίνη Σεβαστού. Το tv24 σας έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ !

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

H Ασημίνα είναι πια κουρασμένη από όλη αυτή την κατάσταση με τον Πέτρο, ο όποιος φέρεται εγωιστικά με το να ψάχνει τρόπους να εκδικηθεί τους δολοφόνους του αδελφού του και από την άλλη έχει απαιτήσεις από την Ασημίνα να είναι στο πλευρό του σε όλες τις παρανομίες του. Παράλληλα, η επίθεση που δέχτηκε από τον Ντουνιά, ήταν και το κερασάκι στην τούρτα.  Γιατί η Σταμίρη, η οποία αρχίζει να αμφισβητεί τη σχέση της με τον Πέτρο, δεν μπορεί να ξεχάσει την τρυφερή στιγμή που έζησε με τον Νικηφόρο τα Χριστούγεννα και η εικόνα αυτή δεν λέει να φύγει από το μυαλό της.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θα δούμε μέχρι τον Φεβρουάριο

Η ίδια προβληματίζεται για το κατά πόσο ήταν σωστή η επιλογή του χωρισμού μαζί του και αποφασίζει να κάνει προσπάθειες να τον κερδίσει ξανά και να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στο γάμο τους .Γνωρίζοντας πια πώς και εκείνος συνεχίζει να έχει αισθήματα για εκείνη.  Όμως εκεί θα έχει μία δυσάρεστη συνάντηση με τη Ρένα η οποία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το Νικηφόρο μέχρι τέλους με τις ευλογίες μάλιστα και της Μυρσίνης.

Φαίνεται έχει προχωρήσει αρκετά η σχέση σας σχολιάζει η Ασημίνα ειρωνικά και η Ρένα της απαντά:  Ναι με τον Νικηφόρο το πάμε σοβαρά . Η Ρένα καταλαβαίνει πως και η Ασημίνα έχει ακόμη συναισθήματα για το σύντροφό της και της λέει: Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Nικηφόρο και κάνω όνειρα για το μέλλον μας δεν σκοπεύω να τον χάσω.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

H Ασημίνα φεύγει ενοχλημένη αλλά και απογοητευμένη.  Στο μεταξύ, η Μυρσίνη που συναντάει τη Ρένα και φυσικά τη θεωρεί τέλεια νύφη για τον γιο της, φροντίζει να την έχει από κοντά και την πίεζει με κάθε τρόπο να κάνει το Νικηφόρο να την παντρευτεί . Η Ρένα της απαντάει:  Φοβάμαι μήπως θέλει ακόμα την Ασημίνα τους ενώνει Άλλωστε και ένα παιδί .

Τότε η Μυρσίνη της λέει : H Ασημίνα… τίποτα δεν τους ενώνει με τον Nικηφόρο! O εγγονός μου δεν είναι δικό της παιδί ,είναι της αδερφής της της Δροσως . Αυτές οι σιχαμένες είναι οχιές χώνονται παντού και φέρνουν την καταστροφή. Κάνε αυτά που σου λέω και τον Νικηφόρο θα τον έχεις για πάντα δικό σου.

Η Ρένα σοκάρεται με τις αποκαλύψεις της Μυρσίνης και γνωρίζοντας πια πως τίποτα δεν ενώνει τον Νικηφόρο με την Ασημίνα ξεκαθαρίζει και στον ίδιο πως θέλει να παντρευτούν, αλλιώς θα τελειώσει τη σχέση τους. Ο Νικηφόρος την εκπλήσσει ευχάριστα όταν τις λέει να κανονίσει γεύμα με τους γονείς της για να τη ζητήσει.

Η Ασημίνα εισβάλλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα πώς παντρεύονται με τη Ρένα και εκείνη καταρρακώνεται . Την επόμενη μέρα μάλιστα, κανονίζονται οι αρραβώνες και ο Νικηφόρος, ζητάει το χέρι της Ρένας από τους γονείς της. Ο πατέρας της , με χαρά δίνει τις ευλογίες του στο ζευγάρι και τους εύχεται κάθε ευτυχία ,ενώ ο Νικηφόρος και η Ρενά περνάνε βέρες . Και επίσημα πια είναι αρραβωνιασμένοι και στήνεται μία μικρή οικογενειακή γιορτή, για το ευχάριστο αυτό γεγονός . Μέχρι που το χαρούμενο κλίμα χαλάει με την εισβολή της Ασημίνας στο σπίτι της Ρένας.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της Αντιγόνης

Ασημίνα τι κάνεις εδώ ; Τη ρωτάει ο Νικηφόρος  έκπληκτος και εκείνη του λέει πως πρέπει να μιλήσουν.  Οι δυο τους βγαίνουν έξω και οι γονείς της Ρένας κοιτάνε με απορία . Από την άλλη η Ρένα πετάει σπίθες από τα μάτια της και η ζήλια και η κακία την έχει κατακλίσει. Η Ρένα  φροντίζει να μην αφήσει να περάσει έτσι αυτό και την επόμενη μέρα πάει να βρει την Ασημίνα στην οποία τα λέει έξω από τα δόντια.

Γνωρίζω την αλήθεια για εσένα και τον Νικηφόρο.  Ο Σέργιος δεν είναι δικό σου παιδί . Πάψε λοιπόν να χρησιμοποιείς το παιδί για να είσαι κοντά του.  Η ατάκα της Ρένας για τον μικρό κάνει έξαλλη την Ασημίνα που της επιτίθεται : O Σέργιος είναι δικό μου παιδί και εσύ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες αυτά τα πράγματα. Αν σε άκουγε ο Νικηφόρος να μιλάς έτσι…. πάει να πει  η Ασημίνα και η Ρένα την  διακόπτει και την προειδοποιεί:  O Νικηφόρος δεν θα ακούσει τίποτα ! Mακριά από τον Νικηφόρο το ακούς; Λέει η κακομαθημένη Ρένα, Δεν θα στο πω ξανά ! Αλλιώς ξέρω να προδώσω το μυστικό σας εκεί που δεν πρέπει!

Η σύγκρουση Ρένας – Ασημίνας θα είναι μέχρι τελικής πτώσεως.

Πως θα αντιδράσει η Ασημίνα σε αυτή τη συνάντηση; Κάντε υπομονή σε λίγες μέρες και έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για της ΑΝ.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close