Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η έκβαση στην δίκη θα γονατίσει τον Δούκα. 

Τι έγινε Μυρσίνη; Θα μείνουμε χωρίς λεφτά και περιουσία και θα πέσει η μύτη μας από τον ουρανό στο χώμα; ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης αιμόφυρτος στους δρόμους

Φαίνεται πως η δικαίωση για όλους όσους έχουν χάσει την ζωή τους ή έχουν αδικηθεί από τον Δούκα πλησιάζει. Αυτή τη φορά τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στην δίκη είναι εναντίον του κι έτσι οι δικαστές ομόφωνα αποφασίζουν να ορίσουν ισόβια στον Δούκα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία διώχνει με τις κλωτσιές τον Άλκη

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Φυσικά αυτή η εξέλιξη γονατίζει τόσο τον Δούκα όσο και την Μυρσίνη, που ξέρει πως με αυτή την τροπή που πήραν τα πράγματα θα μείνει χωρίς σύζυγο, λεφτά, περιουσία και ανέσεις. Μην ξεχνάμε ότι η Μυρσίνη ανέκαθεν φοβόταν πως θα είχε την ίδια μοίρα με την πεθερά της και φαίνεται πως κάτι τέτοιο την περιμένει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Πότε γεννάει η Ελένη

Όσων αφορά την δίκη, φαίνεται πως τον Δούκα θα τον κάψουν τα ίδια του τα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα η Πηνελόπη έχει μαζέψει μερικά στοιχεία για την δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού αλλά και του Θέμελη ενώ η Αντιγόνη αποφασίζει να βοηθήσει την Πηνελόπη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία κάνει ανατρεπτική πρόταση στο Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Καταθέτει λοιπόν όλη την αλήθεια για το πως ο Δούκας την έβαλε να ψευδομαρτυρήσει σχετικά με τον φόβο του Θέμελη ενώ θα αποκαλύψει και την εμπλοκή αλλά και ενοχή του Δούκα σε αυτό το γεγονός.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Προβληματισμένος ο Κωνσταντής με την επανασύνδεση Νικηφόρου – Ασημίνας

Ο Κωνσταντής, ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη νιώθουν άσχημα που έστειλαν στην φυλακή τον ίδιο τους τον πατέρα. Όμως μέσα τους ξέρουν ότι αυτό είναι το σωστό και πως πρέπει τα θύματα να βρουν επιτέλους την γαλήνη.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close