Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία κάνει και πάλι δάσκαλο τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Αιμιλία κάνει ανατρεπτική πρόταση στο Λάμπρο

Μπορεί να μας έβγαλε την πίστη η Αιμιλία όμως τώρα έχει γίνει μία σκέτη γλύκα, οφείλετε να το παραδεχτείτε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Γιατί βοηθάει ο Μελέτης την Κορίνα και τον Μπάμπη;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης αιμόφυρτος στους δρόμους

Η Αιμιλία φαίνεται πως πλέον ξέρει το κακό πρόσωπο του Ακύλα και δείχνει πραγματικά μετανιωμένη για την συμπεριφορά της στο Διαφάνι όλον αυτόν τον καιρό. Έτσι παίρνει την απόφαση να σταθεί στο πλάι των ανθρώπων στο Διαφάνι και να αποκαταστήσει όσα πράγματα μπορεί.

Οπότε πλησιάζει τον Λάμπρο και του κάνει πρόταση να ξαναγυρίσει στο σχολείο. Ο Λάμπρος δέχεται με τεράστια χαρά αφού οι μαθητές του, του έχουν λείψει πολύ. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Λάμπρος δεν δίδασκε απλά για να διδάξει.

Άγριες Μέλισσες-Αιμιλία-Λάμπρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Βάφεται κόκκινο το Διαφάνι με μία μάχη χωρίς τέλος

Προσπαθούσε να πείσει τους μαθητές του για τα καλά της μάθησης και προσπαθούσε συνεχώς να κάνει το μάθημα δημιουργικό και ενδιαφέρον για όλους. Έκανε έργο και όχι απλά την δουλειά του. Μάλιστα η σκηνή που ο Λάμπρος θα επιστρέψει στο σχολείο θα είναι αρκετά συγκινητική.

Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία κάνει και πάλι δάσκαλο τον Λάμπρο

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια

Η Αιμιλία θα μπει στην τάξη και θα πει στους μαθητές ότι τους έχει μία έκπληξη. Τότε ο Λάμπρος θα μπει στην τάξη και οι μαθητές θα φωνάζουν χαρούμενοι για την επιστροφή του. Ο Λάμπρος θα αγκαλιάσει τους μαθητές και θα διδάξει ανθρωπιά στην Αιμιλία.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close