Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Μπάμπης θα είναι αιμόφυρτος στους δρόμους.

Γιατί καλέ το Βαμβακάκι;;; Κάτι μυρίζομαι για το ποιος έχει βάλει το χεράκι του…


Η Κορίνα με τον Μελέτη είναι αποφασισμένοι να χωρίσουν, παρά τις αντιδράσεις του Ακύλα, που θεωρεί ντροπή ένα διαζύγιο και πόσο μάλλον μέσα στην ίδια του την οικογένεια. Όμως, η αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης του, τον κάνει να υποψιάζεται πως κάτι νέο υπάρχει στη ζωή της και έτσι δίνει εντολή τα τσιράκια του να την παρακολουθούν στενά:

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Βάφεται κόκκινο το Διαφάνι με μία μάχη χωρίς τέλος

Θέλω να μάθετε που πηγαίνει, με ποιον μιλάει, τι κάνει! Όλα! Τα πάντα! Και προσοχή μη σας καταλάβει.  Ο Ακύλας ενημερώνεται για τον κρυφό δεσμό της κόρης του με τον Μπάμπη και δίνει εντολή εξόντωσης για τον νεαρό: Δώστε ένα γερό μάθημα στον αλήτη που τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει την κόρη μου.

Ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό αλλά ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει πάση θυσία.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια

Παράλληλα, ο Ξανθός είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του και σύντομα ανακαλύπτει πως είναι οι Σεβαστοί. Η Πηνελόπη βρίσκει κάτι πολύ σημαντικό και ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος.

Ο Ξανθός ακυρώνει την συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πώς τους ξεσκέπασε, αλλά τα δύο αδέρφια θα ζητήσουν επίμονα τη συνάντηση του. Ο Λάμπρος θα έχει μία παράξενη συνάντηση με το Δούκα, ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του.

Άγριες-Μέλισσες-Ξανθός

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Σε άγρια μάχη πεθαίνει Μελέτης Ακύλας

Οι άντρες του Μαργαρίτη βρίσκουν τον Μπάμπη και αρχίζουν να τον χτυπάνε ανελέητα ο νεαρός καταλαβαίνει πως βρίσκεται μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της νέας του σχέσης.

Αργότερα εκείνος αιμόφυρτος πηγαίνει στο σπίτι του και η Ουρανία με τον Κυριάκο τον βλέπουν σοκαρισμένοι μέσα στα αίματα: Τι χάλια είναι αυτά; Ποιος τα έκανε αυτό, ρωτάει με αγωνία η Ουράνια και εκείνος της απαντάει: Μου την έπεσαν τα τσιράκια του Ακύλα.

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης-Ουρανία-Κυριάκος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 121 , 122 , 123 , 124

Τότε Κυριάκος θυμώνει: Γιατί; Μπάμπη, μίλα γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει. Και εκείνος του απαντάει: Ηρέμησε, ρε πατέρα! Έμαθε για εμένα και την Κορίνα… Ότι έχουμε, τέλος πάντων, είμαστε μαζί.

Ο Κυριάκος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει: Καλά το είχα καταλάβει πως τραβιέσαι με την κόρη του Μαργαρίτη! Σε είχα προειδοποιήσει να μείνεις μακριά της! Ρε, έχεις καταλάβει τι κάνεις; Πού έχεις μπλέξει; του φωνάζει και παράλληλα μαζί με την Ουρανία ματαιώνουν τα σχέδιά τους για να πάνε Αμερική.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης αιμόφυρτος στους δρόμους

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close