Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία διώχνει με τις κλωτσιές τον Άλκη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Ουρανία διώχνει με τις κλωτσιές τον Άλκη. 

Και πολύ καλά έκανε. Ξανά βρες τα τώρα και με τον Κυριάκο να βρούμε την υγειά μας!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Πότε γεννάει η Ελένη

Η Ουρανία και ο Κυριάκος έχουν μαζέψει τα πράγματά τους και ετοιμάζονται να μετακομίσουν στην Αμερική, χτίζοντας ξανά την ζωή τους από το μηδέν. Όλα αλλάζουν όμως όταν ο Ακύλας μαθαίνει για την σχέση του Μπάμπη με την Κορίνα και στήνει δολοφονική ενέδρα στον πρώτο.

Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-Άλκης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία κάνει ανατρεπτική πρόταση στο Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-Άλκης-

Η Ουρανία και ο Κυριάκος, δεν μπορούν να φύγουν και να αφήσουν τον Μπάμπη μόνο του, στο έλεος του Ακύλα. Ο Κυριάκος καταλαβαίνει το δίλημμα της, όμως αποφασίζει να κρατήσει μία διακριτική στάση δείχνοντας ότι την υποστηρίζει σε ό,τι κι αν αποφασίσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Προβληματισμένος ο Κωνσταντής με την επανασύνδεση Νικηφόρου – Ασημίνας

Η Ουρανία μέσα της ξέρει ότι δεν είναι η σωστή στιγμή για να φύγει. Ο Άλκης λοιπόν επιστρέφει στο Διαφάνι για να πάρει μία οριστική απάντηση από την Ουρανία. Την ρωτά λοιπόν ευθέως και η Ουρανία έξαλλη του λέει ότι δεν μπορεί το παιδί της να κινδυνεύει και αυτή να τρέχει στις…Αμερικές!

Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-Άλκης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Γιατί βοηθάει ο Μελέτης την Κορίνα και τον Μπάμπη;

Ο Άλκης γίνεται ακόμη πιο έξαλλος με αυτή την απάντηση και η Ουρανία του απαντάει πως ήρθε η στιγμή να φύγει από μόνος του. Με λίγα λόγια τον διώχνει με τις κλωτσιές από το Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Θα είναι και πάλι μαζί με τον Κυριάκο; Θα δούμε…

Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-Άλκης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close