Άγριες Μέλισσες: Προβληματισμένος ο Κωνσταντής με την επανασύνδεση Νικηφόρου – Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Κωνσταντής είναι προβληματισμένος με την επανασύνδεση Νικηφόρου – Ασημίνας. 

Αφού την θες για νύφη σου την Ασημίνα ρε Κωνσταντή, τι μας σκας;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Βάφεται κόκκινο το Διαφάνι με μία μάχη χωρίς τέλος

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος περνούν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος ή τέλος πάντων είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μπορεί να μας έβγαλαν την ψυχή μέχρι να τα ξαναβρούν όμως φαίνεται πως από τότε που τα ξαναβρήκαν οι σκηνές που έχουν μαζί μας έχουν ξετρελάνει και μας έχουν κάνει να λιώσουμε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια

Όμως η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θέλουν αρχικά να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή. Δεν πέρασαν και λίγα οπότε θέλουν να είναι σίγουροι πως θα πάει καλά προτού το μάθει η οικογένεια αλλά και ο μικρός Σέργιος. Όμως τα πιτσουνάκια δεν έχουν σταματημό οπότε ο Κωνσταντής δεν αργεί να τους πιάσει στα πράσα.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Σε άγρια μάχη πεθαίνει Μελέτης Ακύλας

Ο Κωνσταντής έχει άριστες σχέσεις με την Ασημίνα και σίγουρα θα την ήθελε μαζί με τον Νικηφόρο. Όμως όταν τους βλέπει και πάλι μαζί προβληματίζεται. Σκέφτεται ότι κάτι θα γίνει πάλι και θα χωρίσουν και αυτό θα φέρει νέες κόντρες στην οικογένεια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 121 , 122 , 123 , 124

Φοβάται ότι ο αδερφός του θα πληγωθεί για ακόμη μία φορά, διότι αυτοί οι δύο όσο κι αν αγαπιούνται όταν είναι μαζί κάτι παθαίνουν και δεν τους…βγαίνει. Τέλος ανησυχεί για τον μικρό Σέργιο. Δεν θέλει το παιδί να χαρεί με αυτή την εξέλιξη και μετά κάτι να γίνει και να στεναχωρηθεί διπλά.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μοσχοβάκης έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος

Μιλάει ντόμπρα στον αδερφό του και ο Νικηφόρος τον διαβεβαιώνει ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά. Ο Κωνσταντής πείθεται εύκολα όμως η Ασημίνα και ο Νικηφόρος συνειδητοποιούν ότι εφόσον το έμαθε ο Κωνσταντής, τότε θα πρέπει σιγά σιγά να το ομολογήσουν – τουλάχιστον στους πολύ δικούς τους ανθρώπους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αποχωρούν από το αεροδρόμιο

Έτσι και έγινε. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα λένε όλη την αλήθεια στην Ελένη, στον Λάμπρο, στην Δρόσω αλλά και στον μικρό Σέργιο. Φυσικά αυτός που χάρηκε περισσότερο είναι ο μικρός Σέργιος που δεν ήθελε τίποτα άλλο όλον αυτόν τον καιρό από το να δει τους γονείς του ζευγάρι.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close