Άγριες μέλισσες: Ο Σέργιος δεν θέλει τη Ρένα και πάει στη Μυρσίνη

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς  Ο Σέργιος δεν θέλει τη Ρένα και στη Μυρσίνη.  

Ε τώρα τι να πω … έχει δίκιο το παιδί που το πλαντάξανε πια! Μια η Δρόσω ,μια η Ασημίνα και τώρα η Ρένα;;; Αφού δεν θέλει καλά κάνει και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Τώρα το ότι θέλει να πάει στην Μυρσίνη εγώ προτείνω να το ξανασκεφτεί καθώς θα δούμε απίστευτες σκηνές Διδ-Ασημίνας.

Η αποκαλύψεις που αλλάζουν τα πάντα…. Ο Σέργιος διώχνει Ασημίνα και Νικηφόρο και μένει με Δούκα και Μυρσίνη.

Άγριες- μέλισσες- Σέργιος-

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα ζητά διαζύγιο από τον Μελέτη

Καταιγιστικές είναι οι προσεχείς εξελίξεις  στα επόμενας επεισόδια της δραματικής σειράς Άγριες Μέλισσες. Από τη μία, ο Σέργιος μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο του Νικηφόρου με τη Ρένα και αντιδρά ακραία και από την άλλη ο Ακύλας στριμώχνεται από όσους προσπαθούν να τον καταστρέψουν.

Άγριες μέλισσες: Ο Σέργιος δεν θέλει τη Ρένα και πάει στη Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή με το δάχτυλο στη σκανδάλη αναγκάζει τον Ακύλα να ομολογήσει

Η απόφαση του Νικηφόρου να παντρευτεί με τη Ρένα προκαλεί αναστάτωση στην Ασημίνα και στη Δρόσω, καθώς γνωρίζουν καλά πως πρέπει να διαχειριστούν με πολύ προσοχή το πως θα το πουν στον Σέργιο. Ο μικρός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει κανέναν στη ζωή των γονιών του. Ωστόσο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όσα θα παρακολουθήσουμε δεν τα περιμένει κανείς. Η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να έρθουν σε μία συνεννόηση με τη Ρένα και τον Νικηφόρο για το καλό του Σέργιου.

Άγριες μέλισσες: Ο Σέργιος δεν θέλει τη Ρένα και πάει στη Μυρσίνη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο μεγαλοδικηγόρος Οδυσσέας Φραγκούδης έρχεται στο Διαφάνι

Όμως, ο Νικηφόρος προβαίνει σε μία μοιραία κίνηση. Αποκαλύπτει στον γιο του πώς σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτεί με τη Ρένα και πώς θα δημιουργήσουν όλοι μαζί μία νέα οικογένεια. Όπως είναι φυσικό, η Ασημίνα ενημερώνεται για την κίνηση του Νικηφόρου και εξοργίζεται και το πρώην ζευγάρι έρχεται σε αντιπαράθεση.

Ο Σέργιος δεν μπορεί να δεχτεί πως ο πατέρας του παντρεύεται μία άλλη γυναίκα και μέρα με την ημέρα αλλάζει συμπεριφορά προς όλους. Μάλιστα, ο μικρός έχει ένα άσχημο ξέσπασμα στο σχολείο εναντίον της Αιμιλίας, προκαλώντας καινούργια προβλήματα. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη όλοι είναι ανήσυχοι με τη συμπεριφορά του.

Άγριες μέλισσες: Ο Σέργιος δεν θέλει τη Ρένα και πάει στη Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα αρχίζει. 

Με αποκορύφωμα το ότι τους ζητάει να τον μεταφέρουν στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσήνης. Η Ασημίνα κάνει τα πάντα για να του αλλάξει γνώμη, αλλά ο Σέργιος επιμένει να πάει στους παππούδες του. μη μπορώντας να κάνει τίποτα και προκειμένου να είναι χαρούμενος ο γιος της, αναγκάζεται να ακολουθήσει την επιθυμία του. Η Μυρσίνη είναι χαρούμενη που τον έχει στο σπίτι, ενώ ο Δούκας βάζει τα πάντα στην άκρη για χάρη του εγγονού του.

Άγριες -μέλισσες - Δούκας - Μυρσίνη -

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Κυρά Μάρω επιστρέφει

Οι μέρες περνούν και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο είναι σε απόγνωση σύμφωνα με τοπεριοδικό my TV . Ο Σέργιος εμμένει στην απόφασή του να μείνει στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης και διώχνει τους γονείς του. Η Ασημίνα, όμως, δεν σκοπεύει να αφήσει τον γιο της, από τα μάτια της και στα χέρια της Μυρσίνης.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close