Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη εκβιάζει την Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές  καθώς η Αντιγόνη εκβιάζει την Μυρσίνη για να πάρει διαζύγιο από Δούκα.

Μετατρέπεται στην απόλυτη τιποτάντζα η Αντιγόνη η οποία κυριολεκτικά παίζει με την τύχη της, καθώς η Διδ είναι της άποψης πως ότι δεν λύνεται κόβεται. Αντιγόνη έχουμε τον πολύ φίλο μας Τελεταί Μπούκουρας που αχρείαστος ναναι, αλλά έχε τον στα υπόψη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα αρχίζει. 

Αγριες-Μελισσες-Αντιγονη-Δουκας

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Σέργιος δεν θέλει τη Ρένα και πάει στη Μυρσίνη

Από ερωτευμένοι…σε αντίπαλο στρατόπεδο θα βρεθούν ο Δούκας και η Αντιγόνη, όταν η τελευταία θα αρχίσει να υποπτεύεται πως έχουν βάση, οι κατηγορίες που βαραίνουν τον ισχυρό άντρα του κάμπου σχετικά με τις δολοφονίες! Το περιοδικό TiVi Σίριαλ έχει το ρεπορτάζ.

Για χάρη της παράτησε τη γυναίκα που αγάπησε και τα πέταξε όλα στον αέρα, προκειμένου να είναι μαζί της, παρά τις αντιδράσεις τόσο της Μυρσίνης όσο και του περίγυρου. Από την άλλη, η Αντιγόνη έχει βάλει εξ αρχής σκοπό της να τον κερδίσει.

Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη εκβιάζει την Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

Το είχε κάνει και στο παρελθόν με άλλον παντρεμένο και το κατάφερε! Μόνο που κανείς από τους δύο δεν υπολόγιζε τη Μυρσίνη, που και εκείνη από δική της πλευρά δεν θα εγκατέλειπε τόσο εύκολα τη μάχη για να ξαναέχει κοντά της τον άντρα της. Δεν της αρέσει να χάνει και ακόμα όταν ο Κωνσταντής χαροπάλευε μετά την επίθεση του Ακύλα, εκείνη βρήκε την ευκαιρία να φέρει ξανά τον Δούκα κοντά της και να τον χωρίσει από την Αντιγόνη.

Αγριες-Μελισσες-Αντιγονη-Δουκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο μεγαλοδικηγόρος Οδυσσέας Φραγκούδης έρχεται στο Διαφάνι

Οι εντάσεις ανάμεσα στο παράνομο ζευγάρι ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο και έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν και ο Δούκας να γυρίσει τη Μυρσίνη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μία ανακάλυψη Θα φέρει τα πάνω κάτω και θα αλλάξει τις ισορροπίες. Το πτώμα του Λούβαρη
βρίσκεται από κάποιους αγρότες και η ταυτοποίηση του προκαλει πονοκέφαλο στους Σεβαστούς.

Η Αντιγόνη εκβιάζει την Μυρσίνη

Ο Δούκας πανικόβλητος ψάχνει να βρει λύση ενώ ο δικηγόρος του Ερρίκος Θανοπούλος τον αμφισβητεί: Προσπαθούσες τόσα χρόνια να με πείσεις πως ο Λούβαρης κρύβεται και πως δεν έχεις σχέση με την εξαφάνιση του και τώρα βρέθηκε το πτώμα του! Φοβάμαι πως δεν είσαι ειλικρινής μαζί μου και λυπάμαι, Δούκα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα σε αναλάβω.

Από την άλλη, ο Δούκας προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του: Δεν είναι αλήθεια αυτό, Ερρίκο και το ξέρεις! Με κατηγορούν για κάτι που δεν έχω κάνει! Πόσες φορές πια πρέπει να το πω για να με πιστέψουν όλοι; Όμως και η Αντιγόνη αρχίζει να υποψιάζεται πως όλα όσα ακούγονται για τον Δούκα Σεβαστό και δολοφονίες έχουν μία βάση αλήθειας! Έτσι πάει να βρει τη Μυρσίνη και την εκβιάζει ανοιχτά πως αν δεν δώσει διαζύγιο, θα αποκαλύψει πως ψευδομαρτύρησε και τότε όλα θα ανατραπούν και ο Δούκας θα βρεθεί στη φυλακή.

Αγριες-Μελισσες-Δουκας

Δείτε ακόμη Άγρίες Μέλισσες: Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο

Στο μεταξύ, ο Δούκας είναι στρυμωγμένος με τις αποκαλύψεις που αρχίζουν να βγαίνουν στο φως και ψάχνει να βρει να πιαστεί από κάπου για βοήθεια και να τη γλιτώσει αυτή τη φορά. Η Πηνελόπη,ο Αλέξης, ο δικηγόρος της χήρας του Λούβαρη, θα οδηγηθούν σε μία σημαντική αποκάλυψη και η Αντιγόνη, σίγουρη για την ενοχή του Δούκα, ζήτα εξηγήσεις από τον ίδιο.

Κι εσύ Αντιγόνη αμφιβάλλεις για μένα; και εκείνη του απαντάει: Είσαι δολοφόνος είναι αλήθεια τελικά όσα λένε! Μπορεί να μαστε μαζί καιρό, όμως σε ξέρω και καταλαβαίνω πότε λες ψέματα! Αυτός είναι ο λόγος που δεν σου μιλάνε τα παιδιά σου! Τώρα αρχίζουν όλα και έχουν μία εξήγηση. Στο μεταξύ, ο Ακύλας έχοντας μάθει όσο βαραίνουν το Δούκα, του κάνει μια πρόταση που θ’ ανατρέψει τα πάντα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close