Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα ακούει την καρδιά της

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Κορίνα  ακούει την καρδιά.  

Ναι Κορίνα κοπέλα μου άκου την καρδούλα σου … Ζήστε με τον Βαμβακά (Ταιριάζετε κιόλας ) Μόνο προσοχή στον Μελέτη

Αν και η ίδια περνά υπέροχα στα γυρίσματα με την οικογένεια Μεγαρίτη, η ηρωίδα που υποδύεται βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της ζωής της. Από τη μια, είναι εγκλωβισμένη στον καθωσπρεπισμό και στη νοοτροπία της εποχής της και, απο την άλλη, νιώθει την ανάγκη να βρίσκεται δίπλα στον Μπάμπη, που της δίνει ζωντάνια. Η Στέλλα Ψαρουδάκη έδωσε συνέντευξή στο περιοδικό Τηλεθεατής και εδωσε spoiler

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα ακούει την καρδιά της

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ιστορία όπως εξελίσσεται σε σχέση με την Κορίνα που υποδύεστε.

Ναι, γιατί, όπως είδαμε, δεν είναι η κόρη του Ακύλα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που ούτε εκείνη ούτε ο Ακύλας το γνωρίζουν, οπότε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσουν και οι δύο όταν το μάθουν. Παράλληλα, στη σχέση της με τον Μελέτη υπάρχουν σύννεφα και εκείνη αρχίζει να αναζητά κάτι άλλο.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή επιβεβαιώνει τη δολοφονία του Φίλιππου

Για την Κορίνα, από τη στιγμή που τη γνωρίσαμε μέχρι τώρα, έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι πιο ώριμη;

Δεν ξέρω αν είναι ακόμη πιο ώριμη, σίγουρα αρχίζει κάτι να αλλάζει μέσα της, ίσως επειδή νιώθει περισσότερο εγκλωβισμένη στις καταστάσεις και μόνη. Βρίσκεται σε ένα σπίτι όπου ο πατέρας και ο άντρας της έχουν μεταξύ τους ένταση, λόγω των γεγονότων με το αεροδρόμιο.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Ζάχος εξαφανίζεται

Παράλληλα νιώθει ότι ο άντρας της απομακρύνεται από εκείνη και νομίζω ότι σιγά σιγά αρχίζει να παρατηρεί περισσότερο κάποιες συμπεριφορές και να μην αντέχει άλλο. Θέλει να νιώσει λίγο ζωντανή, οπότε πιστεύω ότι θα αντιδράσει σε όλο αυτό.

Τώρα που βιώνει όλο αυτό, αρχίζει να καταλαβαίνει λίγο περισσότερο τη μητέρα της;

Μπαίνει σε μία διαδικασία να δει τις ομοιότητες που έχουν μεταξύ τους. Δεν την καταλαβαίνει ακριβώς, γιατί δεν γνωρίζει τι έχει υποστεί η Ζωή  απο τον Ακύλα, οπότε συνεχίζει να θεωρεί κάποιες συμπεριφορές της υπερβολικές και καταστροφικές για την οικογένεια τους. Νομίζω όμως ότι αρχίζει να νιώθει ότι υπάρχουν πράγματα που τις ενώνουν. Δεν έχουν έρθει ακόμα κοντά, αλλά πιστεύω ότι θα έρθουν.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Δούκας είναι ένας φονιάς μείνε μακριά

Η Ζωή, άλλωστε, μ’ έναν τρόπο είναι πάντα δίπλα στην Κορίνα, την υποστηρίζει σε σχέση με τον Μελέτη, ενδιαφέρεται να την για την ευτυχία της κόρης της. Προσπαθεί επίσης, με πολύ έμμεσο τρόπο να της πει να δει με καθαρά μάτια τον πατέρα της, γιατί δεν είναι ο ήρωας που πιστεύει.

Το σοκ για την Κορίνα θα είναι μεγάλο όταν συνειδητοποιήσει τι άνθρωπος είναι ο πατέρας της;

Σίγουρα, γιατί έχει στήσει ένα αφήγημα σε σχέση με εκείνον. Είναι ο ήρωας της, ο οποίος δεν κάνει ποτέ λάθη, είναι ο δυνατός, αυτός που θα προστατέψει την οικογένεια.

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα ακούει την καρδιά της

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη ξανά μαζί

Επίσης ο Ακύλας έχει έναν τρόπο να χειρίζεται την κόρη του. Κι εκείνη, επειδή τον αγαπάει, έχει όλη την καλή θέληση να τον πιστέψει, οπότε όταν αποκαλυφθούν πράγματα για εκείνον θα γκρεμίσει ο κόσμος της.

Η ιστορία του Λευτέρη την έχει σοκάρει;

Η Κορίνα είναι ένα κορίτσι αρκετά εγκλωβισμένο στον καθωσπρεπισμό και στη νοοτροπία που υπήρχε εκείνη την εποχή, επομένως σίγουρα τη σοκάρει η διαφορετικότητα του Λευτέρη και δεν ξέρει με ποιο τρόπο να το διαχειριστεί αυτό, γιατί της προκαλεί αμηχανία. Τον αγαπάει, όμως, πάρα πολύ τον αδερφό της και θέλει να είναι κοντά του, να νιώσει κι ο ίδιος ασφαλής μαζί της.

Άγριες-Μέλισσες-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 89 , 90 , 91 , 92

Σίγουρα την ταρακούνησε πάρα πολύ η απόπειρα αυτοκτονίας του γιατί ένιωσε ότι θα τον χάσει. Θα τους πάρει χρόνο, αλλά θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα βρουν το κοινό σημείο επαφής. Ακόμη και η σκληρότητα που δείχνει στον Λευτέρη εμπεριέχει μία φροντίδα. Τον μαλώνει γιατί έτσι πιστεύει ότι θα τον προστατέψει, ξέροντας πως θα τον αντιμετωπίσουν ο πατέρας τους και η κοινωνία. Σίγουρα, δεν είναι σωστός ο τρόπος της, αλλά το κάνει καθαρά από αγάπη και ενδιαφέρον για εκείνον.

Αντιμέτωπη με όλα τα όχι και τα πρέπει

Την είδαμε να γοητεύεται πολύ από τον Μπάμπη. Να περιμένουμε κάτι περισσότερο μεταξύ τους;

Να περιμένετε! Η Κορίνα έχει γοητευτεί από την πρώτη στιγμή που τον είδε, γιατί ξαφνικά από ένα πλαίσιο σοβαροφάνειας, μέσα σε ένα σπίτι με εντάσεις, βλέπει έναν άνθρωπο φωτεινό, βλέπει κάτι διαφορετικό και θέλει να το γνωρίσει αυτό, να το ζήσει

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Οι αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή

Οπότε νομίζω ότι θα επιδιώξει να είναι κοντά του, γιατί αυτό της δίνει ζωντάνια.

Τις επιπτώσεις από τον πατέρα της δεν τις σκέφτεται;

Φυσικά και τις σκέφτεται, όπως και το γεγονός ότι είναι παντρεμένοι και αυτό το πράγμα δεν είναι σωστό. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι είναι και μία πολύ νέα κοπέλα, οπότε πιστεύω ότι θα ακούσει και το συναίσθημα της κόντρα σε όλα αυτά τα όχι και τα πρέπει που της επιβάλλουν η κοινωνία και η οικογένειά της

Και ο Μελέτης;

Με τον Μελέτη υπάρχει ένα που μπρος πίσω συνέχεια. Καταλαβαίνουν ότι είναι πάρα πολύ μακριά, αλλά λένε ότι θα προσπαθήσουν. Θεωρεί ότι πρέπει να τιμήσει την επιλογή της και τον άντρα που έχει παντρευτεί.

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Ζάχος;

Δεν ξέρω πως θα κυλήσει η ιστορία με τον Μελέτη, τον οποίο τον αγαπάει μεν, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο, δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι δεν την αφήνει κιόλας να το κάνει, αφού κι εκείνος είναι κλειστός, γιατί η καρδιά του είναι δοσμένη στην Πηνελόπη.

Αυτό είναι μεγαλύτερο πλήγμα για την Κορίνα;

σίγουρα, αυτή ήταν η πρώτη ρήξη τους. Δεν νομίζω ότι επηρεάζει ακριβώς τις επιλογές της, αλλά σίγουρα ενισχύει το χάσμα της με τον Μέλετη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close