Άγριες Μέλισσες: Η τραγική ιστορία του Ντούνια και η συμφιλίωση με τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα μάθουμε την τραγική ιστορία του Ντούνια και την συμφιλίωσή του με τον Λάμπρο.

Αυτός ο Λάμπρος, ψυχή μάλαμα είναι ο άτιμος. Τυχερό το Λενιώωω!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητάει συγγνώμη από τις αδερφές Σταμίρη και πεθαίνει

Όπως ήδη έχετε δει ο Λάμπρος κάνει ραντεβού σε ένα σχολείο για τυφλά παιδιά και τελικά καταφέρνει να πάρει τη θέση του δασκάλου. Αμέσως εκείνος γίνεται ένα με τα παιδιά που παρόλο που δεν τον βλέπουν τον βάζουν κατευθείαν στην καρδιά τους και τον αγαπάνε. Ανάμεσα στα παιδιά αυτά βρίσκεται και ένα που κερδίζει την προσοχή του Λάμπρου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140

Άγριες Μέλισσες-Ντούνιας-

Σύμφωνα με το tv24, η μοίρα όμως θα παίξει ξανά το δικό της παιχνίδι καθώς το παιδί αυτό είναι του Ντούνια. Ο σκληρός ασφαλίτης που γλιτώνει τη φυλακή αλλά χάνει για πάντα τη δουλειά του στην ασφάλεια έχει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες κάτι που θα αποκαλυφθεί στα νέα επεισόδια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Φανερός και μυστικός γάμος για Δρόσω και Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-

Βέβαια ο ίδιος φρόντισε να το κρύβει καλά. Ο μικρός μαζί με τον Λάμπρο έχει δεθεί και ο Ντούνιας είναι κάτι που προσέχει αμέσως και εκτιμάει στο δάσκαλο. Παρά την απάνθρωπη συμπεριφορά του, στον Λάμπρο κατάλαβε πόσο καλός άνθρωπος είναι αφού άλλος στη θέση του ίσως και να ήθελε εκδίκηση χρησιμοποιώντας το παιδί του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης έπνιξε τον Γιάννο και εγώ κοιτούσα Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες-Ντούνιας-

Όμως ο Λάμπρος λατρεύει τα παιδιά και δεν θα μπορούσε ποτέ να φερθεί άσχημα και μέσω του μικρού παιδιού καταφέρει να συμφιλιωθεί με τον Ντούνια. Άλλωστε στο Διαφάνι υπάρχει το δόγμα πως όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close