Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ένας φανερός αλλά και ένας μυστικός γάμος θα γίνει για Δρόσω και Ασημίνα. 

Ας παντρευτούν τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο και ας κάνουν τον γάμο και στο κρυφό σχολειό, εμάς δεν μας ενδιαφέρει!!! ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΛΕΜΕ!

Δύο έρωτες που πέρασαν τα πάνδεινα αλλά το τέλος θα τους βρει ερωτευμένους και μονιασμένους. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή επιτέλους παντρεύονται.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Ενώ η Ασημίνα και ο Νικηφόρος κάνουν έναν άτυπο μυστικό γάμο σύμφωνα με το tv24. Μετά το μεγάλο σκόπελο που πέρασαν η Δρόσω με τον Κωνσταντή τελικά το ζευγάρι οδηγείται στα σκαλιά της εκκλησίας.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Άλλωστε η συμβολή της Ασημίνας και του Νικηφόρου να συνεφέρουν τον Κωνσταντή ήταν καταλυτική και τελικά όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά. Μπορεί το ζευγάρι να χαίρεται με το γάμο των αδερφών τους όμως για εκείνους είναι ένα αγκάθι το γεγονός ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να ξανά παντρευτούν. Κάτι που ο μικρός Σέργιος επιθυμεί να γίνει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Μπορείτε να παντρευτείτε την ίδια, μέρα έτσι μπορούν να πιάσουν τα ιερά δεσμά του γάμου.” τους λέει ο παπά Γρηγόρης αλλά η Ασημίνα και ο Νικηφόρος δείχνουν να αποδέχονται τη μοίρα τους. η μεγάλη μέρα του γάμου της Δρόσως και του Κωνσταντή επιτέλους έρχεται και το ευτυχισμένο ζευγάρι φτάνει στην εκκλησία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία συνάντηση Μελέτη Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Όλοι οι καλεσμένοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και δακρύζουν από τη συγκίνηση. Μεγάλοι απόντες ο Δούκας με τη Μυρσίνη. Η Δρόσω λάμπει από ευτυχία ενώ ο Κωνσταντής νιώθει ολοκληρωμένος που επιτέλους παντρεύεται τη γυναίκα που αγαπά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν πως ο Σέργιος ήταν βιαστής και καταρρέουν

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Το μυστήριο ξεκινάει και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων. Η Πηνελόπη σαν κουμπάρα περνάει τις βέρες της Δρόσως και του Κωνσταντή. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος βγάζει δύο βέρες από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να θεωρούνται παντρεμένοι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος του μικρού Ζαχαρία

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Για τη δική τους ευχαρίστηση και μόνο. Όμως ο παπά Γρηγόρης τους βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμος της Δρόσως και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται μπροστά σε όλους ανακηρύσσει παντρεμένους και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένας νέος έρωτας ξεπροβάλλει στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου ακολουθεί μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού. Έτσι το φινάλε βρίσκει και τα δύο ζευγάρια να ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close