Άγριες Μέλισσες: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μία και καλή με τον Μεγαρίτη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρσίνη και τον Δούκα να επιστρέφουν στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις- Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μία και καλή με τον Μεγαρίτη

Μυρσίνη και Δούκας επιστρέφουν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και αρχίζει το πανήγυρι

Η Πηνελόπη, φοβούμενη ότι μπορεί να αποκαλυφθεί η δράση της, συναντάει τον αστυνόμο Σπανό και του δίνει όλα τα στοιχεία που έχει βρει, όπως και τη διεύθυνση του Ρακιντζή: Θα το αναλάβω εγώ από δω και πέρα, δεν θέλω να κάνεις κάτι άλλο εσύ!

Άγριες Μέλισσες: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μία και καλή με τον Μεγαρίτη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο άνθρωπος θα καταστρέψει τον Δούκα

Είναι επικίνδυνα πλέον όλα και θέλουν προσοχή και μεθοδικότητα για να φτάσουμε επιτέλους σε κάποιο αποτέλεσμα. Θα σε ενημερώσω αν έχω κάποια εξέλιξη, της λέει και εκείνη του απαντάει: Κάν’ τε ό,τι μπορείτε για να τιμωρηθούν οι ένοχοι του Αλέξη.

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Ωστόσο η Πηνελόπη συνεχίζει να κάνει σχέδια να βρει το Ρακιντζή, αλλά  αυτά ναυαγούν, ενώ ο Σπανός βρίσκεται στα ίχνη του. Η Μυρσίνη κάνει μία απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης: Σε παρακαλώ, μίλα στα αδέρφια σου και άλλαξε τους τα μυαλά!

Είναι μία τρέλα αυτό που πάνε να κάνουν! Θα τα χάσουμε όλα, Πηνελόπη! Κινδυνεύουν ο Μεγαρίτης είναι αδίστακτος, την εκλιπαρεί, αλλά εκείνη της απαντάει: Ένας αδίστακτος που συνεργάστηκες μαζί του όμως! Τέλος πάντων, θα δω τι μπορώ να κάνω, αλλά δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα έχει αποτέλεσμα. Ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο φαίνονται αποφασισμένοι.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κρίση στη σχέση Δρόσως Κωνσταντή

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αιμιλία φέρνει μία ευχάριστη είδηση στον Λάμπρο: Αποφάσισα να ολοκληρώσω τη φετινή χρονιά και να αποχωρήσω! Ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στη θέση σου και στους μαθητές σου, Λάμπρο, υποστηρίζει και εκείνος πετάει από τη χαρά του.

Η Μυρσίνη, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, λέει στον Δούκα την αλήθεια για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Κωνσταντή: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μία και καλή με τον Μαργαρίτη, Δούκα, του λέει και του φέρνει τις φωτογραφίες των υπόπτων: Αυτοί επιτέθηκαν στον γιο μας, και συνεχίζει:

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Προδότες Νικηφόρος και Κωνσταντής

Είναι τσιράκια του Μαργαρίτη! Αυτός έβαλε να σκοτώσουν το παιδί μας, Δούκα! Ξέρουμε και οι δύο πια τι πρέπει να κάνουμε για να γλιτώσουμε από αυτόν… για πάντα. Ο Δούκας γίνεται έξω φρενών και ζητάει εξηγήσεις: Το ήξερες τόσο καιρό και πάλι δεν είπες τίποτα, αλλά εκείνη του απαντάει:

Δεν ήταν η ώρα να το μάθεις! Τώρα όμως είναι. Το κάθαρμα θα τον κάνω να πληρώσει για όλα. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, μονολογεί ο Δούκας και μαζί με τη Μυρσίνη θέτουν σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close