Άγριες Μέλισσες: Προδότες Νικηφόρος και Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα γίνουν προδότες ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής. 

Τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο δεν θα τους ξαναβρίσετε. ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Νικηφόρος-

Aνησυχία προκαλεί  η κατάσταση στη Δρόσω με τον Κωνσταντή ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που προσπαθεί να τα κρύψει. Παράλληλα αρχίζει να έχει κάποια περίεργα ξεσπάσματα που θα τον κάνουν να νιώθει τύψεις.

Αφότου ο Ξανθός ανακάλυψε πως ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής του έστησαν παγίδα αποφασίζει όχι μόνο να μην συνεργαστεί μαζί τους αλλά και να τους απειλήσει ανοιχτά. “Δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν. Ξέρω καλά πως πλευρίσατε τον αδερφό μου αλλά όπως βλέπετε έχω μάτια και αυτιά παντού.

Άγριες Μέλισσες-Ξανθός-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς γράφεται με αίμα στις 7 Ιουλίου

Τελειώνει εδώ η συνεργασία μας και για το δικό σας το καλό μείνετε μακριά από τον αδερφό μου και ξεχάστε όσα είπαμε.” Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, παίρνουν μία παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη εμποδίζουν τον Ζάχο να παραδοθεί

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η έκβαση της δίκης θα γονατίσει τον Δούκα

Να αποχωρήσουν από το σχέδιο του αεροδρομίου. Ο Ακύλας, ο Δούκας και η Μυρσίνη βρίσκονται σε απόγνωση. Ο μεν πρώτος γιατί δεν υπάρχουν από αλλού χρήματα για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα και το ζεύγος Σεβαστού γιατί θα χάσει τα πάντα.

Όμως ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο είναι ανένδοτοι και αποφασισμένοι παρά και τις συμβουλές του δικηγόρου Φραγκούδη, ότι αυτό θα είναι αυτοκτονία. Μαζί με τις αντιδράσεις από την οικογένειά τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον Μοσχοβάκη που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος.

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία διώχνει με τις κλωτσιές τον Άλκη

Τα δύο αδέρφια δεν δέχονται τον εκβιασμό του και εμμένουν στην απόφασή τους την οποία ανακοινώσουν και στο Διαφάνι. “Δεν θα γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι.

Με τον Κωνσταντή αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το έργο με αρκετές απώλειες στη περιουσία μας αλλά το θεωρούμε σωστό για να σωθεί το χωριό.” λέει ο Νικηφόρος και όλοι χαίρονται με την εξέλιξη αυτή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Πότε γεννάει η Ελένη

Μόνο που η Μυρσίνη με το Δούκα δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να βλέπουν την περιουσία τους να διαλύεται και να κινδυνεύουν να μείνουν κυριολεκτικά στον άσσο. Έτσι προχωρούν σε ένα παράτολμο σχέδιο που δεν αφήνει περιθώρια στους γιους τους παρά να κάνουν πίσω στην απόφασή τους και να επενδύσουν στο αεροδρόμιο.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ζάχος και Μελέτης σώζουν το ζευγάρι

Τώρα με αυτή την ανατροπή της τελευταίας στιγμής ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους συγχωριανούς τους που για άλλη μία φορά τους κατηγορούν για προδοσία.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close