Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πώς ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα.

Άλλη μία ψύχραιμη αντίδραση του Ακύλα που έκανε τις Άγριες Μέλισσες θρίλερ…

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ζάχος και Μελέτης σώζουν το ζευγάρι

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να αποφασίσουν αν θα σώσουν την περιουσία τους ή θα συνεχίσουν να πολεμούν για το καλό του Διαφανιού.

Τα δύο αδέρφια καλούνται να πάρουν μία δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ ο Δούκας αναλαμβάνει δράση και διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του προκαλώντας την οργή του.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Έλλη Τρίγκου: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει μετά τις Άγριες Μέλισσες

Ο καιρός περνάει γρήγορα στο Διαφάνι και τρεις μήνες μετά τα έργα καθυστερούν συνεχώς. Η εσκεμμένη καθυστέρηση που προκαλούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες αντιδράσεις.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Όλο αυτό δημιουργεί τρομερό άγχος στον Κωνσταντή και η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του. Την ίδια ώρα, ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη, ο οποίος συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές του πατέρα του μέχρι να βρει την ευκαιρία και να τον παγιδεύσει.

 

Άγριες Μέλισσες-Mπαμπής-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κρίση στη σχέση Δρόσως Κωνσταντή

Ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη για να ξεφύγουν από τους κινδύνους, αν και ο Ακύλας δεν πρόκειται να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδια τους. Ο Ακύλας εμποδίζει τη φυγή τους και τους επιτίθενται.

Μάλιστα, καταφέρνει να πάρει την Κορίνα ξανά στο σπίτι τους, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, ενώ ο Μπάμπης σε πανικό κρύβεται στο σπίτι του Άγγελου και προσπαθεί να σκεφτεί τρόπους για να πάρει πίσω την Κορίνα.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη και ο Λάμπρος μιλούν για το τέλος της σειράς

Ο Ακύλας, όμως είναι αποφασισμένος να δείξει πως είναι ανίκητος και γι’ αυτό κρατάει την οικογένειά του φυλακισμένη παρά τις αντιδράσεις όλων τους. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ξεφύγει από τη φυλακή του Μεγαρίτη.

Μόνο ο Μπάμπης βρίσκει το θάρρος να αντιδράσει προκειμένου να σώσει την αγαπημένη του. Ωστόσο, η απόπειρα του Μπάμπη να κλέψει την Κορίνα θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στην Πανδώρα, ενώ μία σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Προδότες Νικηφόρος και Κωνσταντής

Οι δυο τους περνούν ακόμη μία κρίση, που πρέπει να διαχειριστούν και να ξεπεράσουν αν θέλουν να είναι καλά μεταξύ τους. Όμως, η ψυχολογική κατάσταση του Κωνσταντή δεν είναι καλή.

Μάλιστα, δεν αντέχει το βάρος των τύψεων του και επισκέπτεται τον Μελέτη. Όσο οι μέρες περνούν, η κατάστασή του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει σκορπίζοντας ανησυχία στους γύρω του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close