Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο άνθρωπος θα καταστρέψει τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς αυτός ο άνθρωπος θα καταστρέψει τον Δούκα.

ΑΧ θα σε φάνε Δούκα μου το βλέπω… Από παντού βάλλεσαι βρε παιδάκι μου !

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της σειράς. Όχι τόσο ευχάριστες όμως για τον Δούκα, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να του δίνει τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες!

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η σχέση της Ρένας με την οικογένειά Σεβαστού γίνεται καταστροφική

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Ο Δούκας Σεβαστός έχει πληγώσει αναρίθμητα άτομα στις Άγριες Μέλισσες όμως ήρθε η ώρα να πληρώσει το τίμημα. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και ετυμηγορία των δικαστών πολύ εύκολη.

Άγριες-Μέλισσες-Δουκάς

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κρίση στη σχέση Δρόσως Κωνσταντή

Εκτός από τον Δούκα, το πλήγμα θα είναι πολύ μεγάλο και για την Μυρσίνη η οποία βλέπει τους μεγαλύτερους φόβους της να ζωντανεύουν. Ποιος είναι όμως αυτός που θα ‘καταστρέψει’ τον Δούκα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της δίκης; Η απάντηση είναι το ίδιο του το αίμα…

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Προδότες Νικηφόρος και Κωνσταντής

H Πηνελόπη θα καταθέσει σημαντικά στοιχεία για την δολοφονία τόσο του Αλέξη Γραμματικού όσο και του Θέμελη, καταδικάζοντας τον Δούκα. Μάλιστα σύμμαχος της θα είναι η Αντιγόνη, η οποία αποφασίζει να μιλήσει και να αποκαλύψει την ψευδομαρτυρία της όσον αφορά το φόνο του Θέμελη. Σύμφωνα με το Youfly.com, o κόσμος του Δούκα γκρεμίζεται…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close