Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν όλη την αλήθεια για τον Σέργιο και καταρρέουν

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού οι Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν πως ο Σέργιος ήταν βιαστής και καταρρέουν. 

Καλά η Μυρσίνη, δεν θέλει και πολύ. Αν πάρουμε σοβαρά τα spoiler, τελευταίο επεισόδιο Δαφνί την βλέπουμε και δεν το θέλουμε καθόλου…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος του μικρού Ζαχαρία

Όλη η ιστορία των άγριων μελισσών ξεκίνησε με την απόπειρα βιασμού της Δρόσως από τον Σέργιο και μετά ακολούθησε μία σειρά από δολοφονίες και εκδίκηση. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς ακόμα και αυτό δείχνει να κλείνει οριστικά καθώς μία σημαντική μαρτυρία έρχεται να ανατρέψει για πάντα της ζωή του Δούκα και της Μυρσίνης.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένας νέος έρωτας ξεπροβάλλει στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δούκας-

Μαθαίνουν πως πράγματι ο γιος τους Σέργιος ήταν βιαστής και μπορεί εμείς να είδαμε με τον Βόσκαρη να κάνει ανάλογες συζητήσεις στο flashback τους αλλά και την αποκάλυψη για το λόγο που δολοφονήθηκε από τις Σταμίραινες όμως οι γονείς του δεν δέχτηκαν ποτέ πως το παιδί τους θα έκανε κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Μυρσίνη-

Μέχρι που η Μυρσίνη πληροφορείται πως κάποτε υπήρξε καταγγελία εναντίον του γιου της για βιασμό. Ξαφνικά ανακαλύπτει πως δεν ήξερε τίποτα για το παιδί της και πως είχε κάνει φριχτές πράξεις και εκείνος. Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας αλλάζει μετά τον θάνατο του γιού του

Ήξερα ότι είχε βιάσει μία κοπέλα από το διπλανό χωριό. Είναι αλήθεια πως ο Σέργιος ήταν βιαστής. Όταν είχε συμβεί αυτό δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά όταν έμαθα τι πήγε και να κάνεις στη Δρόσω, εκεί σιγουρεύτηκα.

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το σκάει από την φυλακή και θέλει να σκοτώσει την Ελένη

Τότε κατάλαβα σε τι απόγνωση μπορεί να βρέθηκε το κ@ρίτσι εκείνο το βράδυ.” τους λέει και οι Σεβαστοί χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Άγριες Μέλισσες-Σέργιος-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close