Άγριες Μέλισσες: Στην φυλακή ο Λάμπρος για την βομβιστική επίθεση

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Λάμπρος θα μπει στην φυλακή για την βομβιστική επίθεση. 

Κάτω τα χέρια από τον Λάμπρο ρε!

Όπως θα δείτε αυτή την εβδομάδα στα νέα επεισόδια της σειράς, ο Θόδωρος Ξανθός βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιο του για να πάρει την έκθεση από τον αδελφό του. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι, η τύχη δεν θα τον ευνοήσει για πολύ και ξαφνικά όλοι θα βρεθούν σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δεν θα διεκδικήσει την Κορίνα

Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε και έτσι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση. Από την άλλη, ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Αυτός πεθαίνει στις Άγριες Μέλισσες και ο Λάμπρος συλλαμβάνεται

Ο Βαρουξής όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Πριν φύγει θέλει να δώσει ένα τελευταίο μήνυμα στους «Αβαντες» και έτσι ανατινάζει τα γραφεία της φασιστικής οργάνωσης. Όλοι είναι ανάστατοι με τα νέα και φυσικά ο Ακύλας γίνεται έξω φρενών και απειλεί θεούς και δαίμονες:

«Θέλω να τους διαλύσετε! Να τους καταστρέψετε όλους! Τολμάνε και τα βάζουν μαζί μου; Είναι γελασμένοι! Θα τους πατήσω κάτω, δεν ξέρουν με ποιον τα βάζουν! Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν! Βρείτε τους και κάντε τους τη ζωή κόλαση, να μη μείνει τίποτα όρθιο».

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βάζει βόμβα στο σπίτι του Ζάχου

Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο για τη βομβιστική επίθεση. Σύμφωνα με το TV24, η Ελένη σοκάρεται όταν το μαθαίνει: «Δεν μπορεί! Είναι ψέματα, ο Λάμπρος δεν έκανε τίποτα! Αυτός ο Μεγαρίτης τα έκανε όλα, είμαι σίγουρη!

Αυτό το κάθαρμα», λέει και προσπαθούν όλοι να την ηρεμήσουν λόγω της κατάστασής της. Το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό και όλοι ανησυχούν για τις νέες συλλήψεις.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα

Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να τους απελευθερώσει για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του. Στη Νομαρχία οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου κι ενημερώνονται για την τελική απόφαση του υπουργείου: «Το αεροδρόμιο θα γίνει στο Διαφάνι. Αυτή είναι η τελική απόφαση».

Ο Ακύλας ανατινάζει το σπίτι του Ζάχου και της Μάρως

Και μέσα σε όλη την αναστάτωση που ζει το Διαφάνι με τη σύλληψη των Λάμπρου, Προκόπη και Πέτρου, ο Ζάχος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση για να πάει στην Κύπρο. «Μάνα, είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω!

Όσο κι αν προσπαθώ δεν βγάζει πουθενά ο αγώνας που κάνουμε! Βλέπεις τι έγινε και στους άλλους και φοβάμαι πως θα έχω σειρά! Κουράστηκα πια», λέει στη μητέρα του, αλλά η Μάρω προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη:

«Γιε μου, μην απογοητεύεσαι! Εσύ έχεις μάθει να παλεύεις. Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε, δεν λέω, και φοβάμαι, αλλά θα τα καταφέρετε στο τέλος, είμαι σίγουρη».

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Εσχάτη προδοσία του Βαρουξή στον Πέτρο Ορφανίδη

Όμως εκείνος επιμένει: «Όχι μάνα, καλύτερα να φύγω! Θα κάνω νέα αρχή, το αποφάσισα! Θα τα αφήσω όλα πίσω και θα ξεκινήσω από το μηδέν! Θέλω, όμως, εσύ να είσαι περήφανη για μένα και όχι να ντρέπεσαι».

«Είμαι πάντα περήφανη για εσένα Ζάχο, αν και ξέφυγες κάποτε, αλλά ξέρω πως στο τέλος θα κάνεις το σωστό», του απαντάει. Τα νέα για την απόφαση του Λυκογιάννη κάνουν τον γύρο του χωριού και στο καφενείο στήνεται μια μικρή γιορτή αποχαιρετισμού με όλους τους κατοίκους να του εύχονται «καλή αρχή».

Άγριες Μέλισσες: Στην φυλακή ο Λάμπρος για την βομβιστική επίθεση

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Συνεργασία μεταξύ Ντούνια και Πέτρου

Κάποιος, όμως έχει άλλα σχέδια και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από τον Ακύλα, που έχει ήδη δώσει την υπόσχεσή του στον Ξανθό: «Θα σου φέρω το κεφάλι του Λυκογιάννη σε δίσκο αρκεί να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι».

Ο Ζάχος προτείνει στη Μάρω να φύγουν μαζί στην Κύπρο αλλά τα σχέδιά τους θα τα ματαιώσει η επίθεση που σχεδιάζει ο Ακύλας εναντίον του. Εκείνος μη γνωρίζοντας ότι ο Λυκογιάννης και η Μάρω δεν είναι στο σπίτι, βάζει τους πιστούς συντρόφους τους στους «Αβαντες» να ανατινάξουν το σπίτι του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πρέπει να ακούσει το μαμά από ένα δεύτερο παιδί

Η έκρηξη είναι εκκωφαντική και όλοι οι κάτοικοι ταράζονται και τρέχουν να δουν τι συμβαίνει. Τα πάντα στο σπίτι του Ζάχου έχουν γίνει στάχτη και η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την επίθεση. Κανείς δεν πιστεύει πως ο Πέτρος είναι εκείνος που ευθύνεται:

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-

«Δεν έχει λόγο να το κάνει! Μας παγιδεύουν ξανά! Πρώτα η σύλληψη, μετά η επίθεση… Θέλουν να μας εξοντώσουν», σχολιάζει ο Λάμπρος, ενώ ο φόβος κυριεύει ξανά το χωριό και κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει όλος αυτός ο πόλεμος με τον Μεγαρίτη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close