Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας λέει την αλήθεια στο Ζάχο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Ακύλας λέει την αλήθεια στο Ζάχο.

Καρφί καρφί καρφί… Λέρααααααααα

Βλέποντας γύρω του τον κλοιό να στενεύει και τον Μαρίνο να αποτελεί πια εμπόδιο για τον ίδιο, ο Ακύλας φροντίζει να μάθει ο Ζάχος πως η βομβιστική επίθεση εναντίον του, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου και τον θάνατο της Μάρως, ήταν από τον Ξανθό!

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Ο Λυκογιάννης γίνεται έξω φρενών και αποφασίζει να τον σκοτώσει: Το κάθαρμα! Θα τον σκοτώσω εγώ ο ίδιος, μονολογεί. Και το κάνει! Η δολοφονία του Ξανθού φέρνει τα πάνω-κάτω και προκαλεί νέες αναταραχές. Οι εφημερίδες, όπως είναι λογικό, κάνουν την είδηση πρώτο θέμα και ο Ζάχος νιώθει πλέον ήρεμος που κατάφερε να τιμωρήσει τον δολοφόνο της μητέρας του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βάφει τα χέρια του με αίμα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κρίση στη σχέση Δρόσως Κωνσταντή

Νιώθω λύτρωση, Ελένη! Έβαψα τα χέρια μου με αίμα, αλλά δεν το μετανιώνω! Σκότωσα ένα κάθαρμα και θα αναλάβω τις ευθύνες του εγκλήματος μου. Θα πάω να παραδοθώ! Δεν έχω πια τίποτα άλλο να χάσω, ας μπω φυλακή να τελειώνουμε.

Λέει στην Ελένη, η οποία μαζί με τον Λάμπρο και τον Παναγιώτη αποφασίζουν να καλύψουν το έγκλημα: Δεν θα πας πουθενά! Θα μας πάρεις στο λαιμό σου. Ξέρουν όλοι τη σχέση που έχουμε και θα μας θεωρήσουν κι εμάς ύποπτους.

Άγριες Μέλισσες : Πότε γεννάει η Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη και ο Λάμπρος μιλούν για το τέλος της σειράς

Δεν θα πεις τίποτα σε κανέναν! Θα βρούμε μία λύση για το τι θα κάνουμε, αλλά μέχρι τότε θα το κρατήσουμε μυστικό και όποιος μας ρωτήσει θα προσποιηθούμε πως δεν ξέρουμε τίποτα.

Οι εφημερίδες με την είδηση του θανάτου του έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό και η Ελένη με τον Λάμπρο αποφεύγουν να πάρουν θέση, ενώ ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο, με απρόσμενα όμως αποτελέσματα!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close