Άγριες Μέλισσες: Ποιους Χωρισμούς θα φέρει ο τρίτος κύκλος

Ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής, η Δρόσω και η Ασημίνα θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο του τρίτου κύκλου της αγαπημένης μας σειράς. Ποιο θα είναι λοιπόν το μέλλον για αυτά τα δυο ζευγάρια;

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ζουν τον ερωτά τους  και πάνε  κόντρα σε εκείνους που τους θέλουν χώρια. Από την άλλη  ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, θα τραβήξουν χωριστούς  δρόμους. Τί θα συμβεί αναμεσά τους ;

Τι φέρνει ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες

Η αλήθεια είναι πως όλοι περιμένουμε να χωρίσουν για πάντα  ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, αλλά τελικά θα μας ξαφνιάσουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω. Το ζευγάρι αυτό μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια που συναντά. Οι δυσκολίες ήταν μεγάλες και τα προβλήματα πολλά ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Άγριες Μέλισσες: Ποιους Χωρισμούς θα φέρει ο τρίτος κύκλος

Δείτε επίσης : Αγγελική: Όλα τα spoiler για το τέλος της σειράς

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω πάλεψαν με σαράντα κύματα  για την αγάπη τους. Μία αγάπη μεγάλη και ξαφνική . Η Δρόσω βρήκε στον Κωνσταντή την ηρεμία που ήθελε πάντα  και από την άλλη  ο Κωνσταντής βρήκε στην Δρόσω την θαλπωρή που αναζητούσε. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται για το ζευγάρι.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα χωρίσουν για πάντα  και από την άλλη  ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα προσπαθήσουν να κάνουν μια νέα αρχή. Το αγαπημένο μας ζευγάρι ξανά μαζί . Άλλωστε, ο έρωτας αυτός δε χάθηκε ποτέ. Τα τελευταία γεγονότα στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς τους έκανε να καταλάβουν πως δεν μπορεί να είναι χωριστά.

Άγριες Μέλισσες: Ποιους Χωρισμούς θα φέρει ο τρίτος κύκλος

Η επανένωση αυτή θα φέρει χαρά στον μικρό Σέργιο και στην οικογένεια Σταμίρη, αλλά μεγάλη σύγχυση σε Σεβαστούς και Μπάμπη. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, όμως, θα καταφέρουν να αφήσουν στην άκρη όλα όσα τους χώριζαν επί χρόνια, κάνοντας μία νέα αρχή.

Δείτε επίσης : Η κόρη του Γιώργου Γάλλου έπαιξε στις Άγριες μέλισσες και δεν πήραμε χαμπάρι

Η επανασύνδεση αυτή θα χαροποιήσει τον  μικρό Σέργιο και στην οικογένεια Σταμίρη, σε αντίθεση με τους Σεβαστούς  και Μπάμπη. Παρόλα αυτά εκείνοι θα ξαναενωθούν κάνοντας μια νέα  αρχή .

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close