Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης καταστρέφει τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δάκης καταστρέφει τη Δρόσω

ΛΙΓΔΑ ΔΑΚΗ Αν δεν την βρεις από τον Κωνσταντή θα την βρεις από εμάς

Ο Δάκης εντελώς τυχαία μαθαίνει για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα στην Τρούμπα και δεν μπορεί να το πιστέψει. Θέλει ο ίδιος να ψάξει και να μάθει αν αυτό ισχύει και η αγωνία του για το τι θα ανακαλύψει του προκαλεί ανησυχία καθώς μια τέτοια αποκάλυψη θα έβαζε την ταινία του σε περιπέτεια.

Άγριες-Μέλισσες-Δάκης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ρένα χωρίζουν μετά από προτροπή της Δρόσως

Την ίδια στιγμή στο Διαφάνι όλοι ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα και ο Δάκης προσπαθεί να ψαρέψει τον Νώντα για το παρελθόν του και εκείνος του αναφέρει πως απλά δούλευε στον… Πειραιά, όπως αποκαλεί τον Πειραιά στη σειρά.

Σύντομα ο παραγωγός παίρνει τις πολυπόθητες πληροφορίες που έψαχνε και δυστυχώς οι φόβοι του βγήκαν αληθινοί. Όμως παράλληλα ετοιμάζει και το μεγάλο χτύπημα στη Δρόσω προκειμένου να την «εκδικηθεί».

Άγριες-Μέλισσες-Δάκης

Δείτε ακόμη Άγριες Mέλισσες: Οι σκέψεις της Δρόσως για τον γάμο με τον Κωνσταντή

Τόσο για το δημοσίευμα που είχε στήσει με τη δήθεν σχέση τους, όσο και για την απεργία που είχε κάνει με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο στούντιο και έτσι την κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλο το Διαφάνι μιλώντας για το παρελθόν της στην Τρούμπα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά το ένοχο μυστικό της γίνεται πρωτοσέλιδο και το όνειρο της Δρόσως για καριέρα στην υποκριτική θα γίνει εφιάλτης.

Άγριες-Μέλισσες-Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: 3 πρωταγωνιστές θα έχουν φύγει πριν το φινάλε

Ξέρει πια πως από εδώ και στο εξής δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να κάνει κάποια προσπάθεια καθώς οι άνθρωποι του χώρου θα γνωρίζουν τι ήταν κάποτε… Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, ενώ ο Κωνσταντής στέκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει στη ζωή της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close