Άγριες Mέλισσες: Οι σκέψεις της Δρόσως για τον γάμο με τον Κωνσταντή

Άγριες Mέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Δροσώ να κάνει σκέψεις για τον γάμο της με τον Κωνσταντή.

Τι σκέψεις ;  Εμείς δεν κάνουμε καμία σκέψη ΔΡΟΣΩ ΜΟΥΥΥΥΥ

Στις Άγριες Μέλισσες η Δρόσω και ο Κωνσταντής περνούν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους. Τα εμπόδια δείχνουν να αποτελούν παρελθόν για το ζευγάρι, αφού οι δυο τους κάνουν τις ετοιμασίες τους για μια νέα ζωή μαζί.

Άγριες-Mέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Παγώνα τρέμει τους Άβαντες

Ο αρραβώνας τους είναι γεγονός και ξεκινούν σύντομα οι ετοιμασίες του γάμου. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους νιώθουν πολύ όμορφα για το μεγάλο αυτό βήμα. Όλα όμως αλλάζουν, από τη στιγμή που θα γίνει ο γάμος τους.

Για τη Δρόσω όμως δεν είναι όλα ρόδινα. Κάνει δεύτερες σκέψεις γιατί έχει πολύ μεγάλο άγχος, ειδικά με το παιδί. Γνωρίζει πως εάν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Κωνσταντή, τότε θα πρέπει να φύγει μακριά από το Σταμιρέικο και να πάει σε άλλο σπίτι μαζί με τον Κωνσταντή.

Άγριες-Mέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: 3 πρωταγωνιστές θα έχουν φύγει πριν το φινάλε

Η Ελένη και η Ασημίνα ακούνε τους προβληματισμούς της και προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Η Δρόσω βλέπει πως η μετακόμιση αυτή θα την απομακρύνει από τον μικρό Σέργιο, κάτι που δεν θέλει με τίποτα. Έχει μάθει να έχει τον γιο της κοντά της και δεν θέλει να σταματήσει να είναι συνέχεια δίπλα του.

Η Ασημίνα επιχειρεί να την κάνει να νιώσει πιο ήρεμη.

Της τονίζει πως όπου κι αν πάει, είτε στη Λάρισα, είτε στο Διαφάνι, θα φροντίσει η ίδια να της φέρνει το παιδί τακτικά. Η πόρτα του πατρικού της μένει ανοιχτή . Μάλιστα, οι δύο αδελφές συμφωνούν να περνάει ο μικρός Σέργιος ολόκληρα Σαββατοκύριακα μαζί με τη Δρόσω. Για τον λόγο αυτό δεν θα νιώθει ότι το παιδί της λείπει.

Άγριες-Mέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής

Δείτε ακόμα Αναστάσης Ροϊλός: Σε αυτήν την σειρά θα πρωταγωνιστεί μετά τις Άγριες Μέλισσες

Τη στιγμή που συζητούν οι αδελφές, η Ασημίνα βλέπει πως πρέπει να βρει τον Νικηφόρο για του πει το μεγάλο παράπονό της. Αποκαλύπτει στις αδελφές της πως πέρασαν μαζί μία νύχτα πάθους και πως ακόμη τον αγαπά τρελά.

Σύμφωνα με το ciao, η Δρόσω συνειδητοποιεί πως ο γάμος της με τον Κωνσταντή, ίσως πληγώσει την αδελφή της. Η πόρτα της με τον Νικηφόρο κλείνει οριστικά. Ή μήπως όχι;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close