Άγριες Μέλισσες:  Ο Δουκας ζητά δημόσια συγνώμη από τον Λάμπρο

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Δούκας ζητά δημόσια συγνώμη από τον Λάμπρο  

Ο Δούκας Σεβαστός στους δυο πρώτους κύκλους των «Άγριων Μελισσών» είναι ο «τύραννος» του κάμπου. Ένας πολύ σκληρός άνθρωπος που δεν δίσταζε να αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές για να δώσει λύση στα προβλήματα της ζωής του.

Ο πάμπλουτος τσιφλικάς του κάμπου θέλει να τα έχει όλα: χρήμα, φήμη, δόξα και τον σεβασμό όλων -κάτι που δεν κέρδισε ποτέ. Στη ζωή του, μέχρι τώρα, ο Δούκας έχει κερδίσει τα πάντα εκτός από την αγάπη. Αυτή θα αναζητήσει. Οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης της σειράς, με μαεστρία μεταμορφώνουν τον σκληρό και αδίστακτο Δούκα σε έναν άνθρωπο που θέλει να τον αγαπήσουν τα παιδιά του οι συγχωριανοί του, που θέλει να αποδώσει δικαιοσύνη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας μαθαίνει για τον Πέτρο και ετοιμάζει εκδίκηση

Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκας ζητά δημόσια συγνώμη από τον Λάμπρο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Ο Δούκας είναι έτοιμος να πληρώσει για όλα τα κρίματά του συμφώνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα, αρκεί να νιώσει την αγάπη. Νιώθει τύψεις, φοβάται τη μοναξιά, την απόρριψη των παιδιών του και ότι όταν ο εγγονός του καταλάβει ότι ο παππούς του ήταν η αρχή του κακού θα τον μισήσει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκας ζητά δημόσια συγνώμη από τον Λάμπρο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Ο Δούκας ξεκινά στα επόμενα επεισόδια έναν αγώνα να κλείσει τους παλιούς του λογαριασμούς, στηρίζει όσους αδίκησε, συμφιλιώνεται με τους χωριανούς του και τους απαλλάσσει μια για πάντα από τον Ακύλα. Είναι εκείνος που θα φροντίσει να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη για να τιμωρηθεί.

Οι συγχωριανοί του στην αρχή τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Πιστεύουν ότι κρύβει κάποιον δόλο η συμπεριφορά του. Μέχρι που θα δουν τον Δούκα να ζητά δημόσια συγγνώμη από τον Λάμπρο και να του ζητά να τον πει «θείε».

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκας ζητά δημόσια συγνώμη από τον Λάμπρο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης με τη Βιολέτα ξανά ζευγάρι

Ο Δούκας δεν θα ξεπεράσει ποτέ το γεγονός ότι αδίκησε τον Μιλτιάδη και έδωσε εντολή να σκοτώσει τον γιο του. Τον μόνο άνθρωπο που θέλει να βγάλει απο τη ζωή του είναι η Μυρσίνη, που την θεωρεί το μεγαλύτερο του εχθρό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close