Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

Άγριες μέλισσες:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές καθώς ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και βάζει στόχο τις αδερφές Σταμίρη.

Το αληθινό του πρόσωπο θα δείξει ο Ζάχος απέναντι στην Ελένη, ή οποία τον απέρριψε… Και μαζί με εκείνη, θα βάλει στόχο και τις δύο αδερφές της, κατηγορώντας τις για αντιστασιακή δράση! Το περιοδικό TIVI Σίριαλ παρουσιάζει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ .

Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στο Διαφάνι ο Ζάχος, δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του προς το πρόσωπό της Ελένης,  ενώ κατά την απουσία του Λάμπρου στην εξορία, προσπάθησε ανεπιτυχώς να διεκδικήσει ξανά την καρδιά της.  Από την άλλη η Ελένη, αν και διστακτική στην αρχή μαζί του λόγω της ιδιότητας του, ως ταγματάρχης, στη συνέχεια τον εμπιστεύτηκε, ενώ του είχε κάνει ξεκάθαρο πως μόνο τον άντρα της αγαπάει και κανέναν άλλον.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Ελένη περιμένει το παιδί του Λάμπρου

Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκας ζητά δημόσια συγνώμη από τον Λάμπρο

Ο Ζάχος αναγκάστηκε να το δεχτεί, αν και η καρδιά του χτυπάει ακόμα για εκείνη, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ακόμα και όταν γύρισε ο Λάμπρος από την εξορία, εκείνος το ξεκαθάρισε πως δεν θα σταματήσει να ελπίζει ότι μία μέρα θα την έχει  ξανά. Οι δύο άντρες από κείνη τη μέρα και μετά βρίσκονται σε διαρκή κόντρα με την Ελένη να προσπαθεί να τους συνεφέρει.

Οι καυγάδες και οι εντάσεις ανάμεσα στο Λάμπρο και τον Ζάχο φέρνουν την Ελένη στα όριά της και φτάνει σε σημείο να μιλήσει πολύ άσχημα και στους δύο άντρες : Αρκετά πια με τους καβγάδες σας ! Σταματήστε πια και οι δύο  αυτό που κάνετε  αλλιώς δεν ξέρω και εγώ που θα φτάσω! Φτάνει πια! Και στη συνέχεια στρέφεται στο Ζάχο: Και εσύ Ζάχο, βγάλε από το μυαλό σου ότι θα αφήσω το Λάμπρο και θα είμαστε μαζί.  Δεν πρόκειται ποτέ εμείς οι δύο να είμαστε ξανά μαζί. Aυτά τα λόγια τον πληγώνουν και τον εξοργίζουν και αποφασίζει να αλλάξει πια στάση απέναντί στην Ελένη.

Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης με τη Βιολέτα ξανά ζευγάρι

Στο μεταξύ ο Πέτρος, παίρνει στα χέρια του μία πληροφορία από μία απρόσμενη πηγή στην Αθήνα ,που θα ρίξει περισσότερο φως στη δολοφονία του αδερφού του. Την ίδια ώρα η Ελένη, ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μες στο σπίτι και γίνεται έξαλλη με το Λάμπρο. Έχεις τρελαθεί τελείως;  Τι τα θέλεις αυτά; Που τα βρήκες; Τι θα γινόταν αν τις έβρισκε κάποιος;  Του λέει και εκείνος της απαντά:  Πρέπει να μάθω την αλήθεια Ελένη ! Δεν αντέχω να ζω με αυτό το βάρος και αυτή την αδικία. Όμως η Ελένη συγκρούεται μαζί του, διαφωνεί κάθετα με τις πράξεις του και του ζητά να σταματήσει .

Δείτε ακομη Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας μαθαίνει για τον Πέτρο και ετοιμάζει εκδίκηση

Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδερφές Σταμίρη κατηγορώντας τες για αντιστασιακή δράση όταν βρίσκει τις εφημερίδες. η Ελένη αντιδράει: Τι είναι αυτά που λες Ζάχο; Δεν ξέρεις με ποιους μιλάς; Είναι δυνατόν να πιστεύεις κάτι τέτοιο για μας; Και η Ασημίνα αναλαμβάνει την ευθύνη και ομολογεί στον Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες .

Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης με τη Βιολέτα ξανά ζευγάρι

Μετά από αυτό ο Λυκογιάννης αποφασίζει να λάβει μέτρα: Aυτό δεν θα περάσει έτσι. Ανέχτηκα πολλά ! Έβαλα σε κίνδυνο την καριέρα μου. και την υπόληψη μου. Αλλά μέχρι εδώ.  Ξεκαθαρίζει και φεύγει. Στη συνέχεια η Ελένη συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο:  θα μας βάλετε θα σε μπελάδες πάλι. Σταματήστε ότι κάνετε . Αρκετά πια ,φτάνει. Παράλληλα, μία μεγάλη αποκάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία….

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close