Άγριες μέλισσες: Η Ελένη περιμένει το παιδί του Λάμπρου

Άγριες μέλισσες:Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς η Ελένη περιμένει το παιδί του Λάμπρου.  

Η Ελένη είναι έγκυος….

Άγριες- μέλισσες - Ελένη -

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα

Το μεγαλύτερο όνειρό της Ελένης, όπως όλα δείχνουν, γίνεται πραγματικότητα στα προσεχή επεισόδια, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Ωστόσο, την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής χαροπαλεύει, έπειτα από επίθεση δολοφονίας που δέχτηκε.

Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από τον Ακύλα και για αυτό προτείνει στο χωριό να συμμαχήσουν εναντίον του και να αποτρέψουν το σχέδιο του αεροδρομίου στο Διαφάνι. Ο Σεβαστός έχει πια καταλάβει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο Μεγαρίτης, αν και το σκληρό του πρόσωπο θα το δει ο Κωνσταντής.Ο τελευταίος πέφτει θύμα μιας βίαιης και θανάσιμης παγίδας εναντίον του.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκας ζητά δημόσια συγνώμη από τον Λάμπρο

Ο Ακύλας δίνει εντολή δολοφονίας εις βάρος του προκειμένου να τον τιμωρήσει για την κρυφή σχέση του με τη Ζωή. Ωστόσο, Σύμφωνα με τις εξελίξεις ο Κωνσταντής καταφέρνει και μένει ζωντανός άλλα βαριά τραυματισμένος. Ο νεαρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του. Η είδηση της επίθεσης διαδίδεται γρήγορα και στο πλευρό του σπεύδουν η Δρόσω και η οικογένειά του. Τότε η κοπέλα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Μυρσίνη και τον Δούκα, ο οποίος ορκίζεται να εκδικηθεί τον Ακύλα πάση θυσία. Και όσο ο Κωνσταντής δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή, ο Μελέτης υποψιάζεται τον Ακύλα για τη δολοφονική επίθεση στον ξάδερφό του και εξοργίζεται.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης θα μετανοήσει για όλα

Άγριες μέλισσες: Η Ελένη περιμένει το παιδί του Λάμπρου

Μάλιστα έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και του δίνει τελεσίγραφο. Εκτός όμως από τον Δούκα, την πτώση του Μεγαρίτη προσδοκά και ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος συμμαχεί με τον Πέτρο για να το πετύχει, και όπως θα δούμε, η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι τους, ενώ παρατηρεί πώς ο δάσκαλος έχει πολλά ξεσπάσματα και ανησυχεί.

Άγριες- μέλισσες -Λαμπρος -

 

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης με τη Βιολέτα ξανά ζευγάρι

Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητάει να σταματήσει οτιδήποτε κάνει. Καθώς ο Ακύλας ψάχνει αφορμή για να τον στείλει ξανά στη φυλακή. Τις επόμενες μέρες, όμως, όπως θα δούμε, ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη κατηγορώντας τες για αντιστασιακή δράση.

Τότε η Ασημίνα αποφασίζει να αναλάβει όλη την ευθύνη και να σώσει τη Δρόσω και την Ελένη. Έτσι, ομολογεί στον Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες και ο ταγματάρχης αποφασίζει να λάβει μέτρα. Η Ελένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και τρέμει για το τι θα ακολουθήσει. Ακόμη μία φορά, συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας μαθαίνει για τον Πέτρο και ετοιμάζει εκδίκηση

Το μόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει με τον αγαπημένο της μία ήρεμη ζωή. Και ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη και τα ανοιχτά μέτωπα πολλά, μια μεγάλη ανακάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία.

Άγριες- μέλισσες -Λαμπρος- Ελενη-

Η Ελένη περιμένει το παιδί του Λάμπρου

Συγκεκριμένα, θα αρχίσει να υποψιάζεται πως είναι έγκυος. Ωστόσο είναι φοβισμένη όχι μόνο επειδή ακόμη ο Ακύλας αποτελεί απειλή για εκείνους αλλά και γιατί θέλει να πάνε όλα καλά μιας και στο παρελθόν είχε ζήσει μία βίαιη και εφιαλτική έκτρωση.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ο Θανάσης πληρώνει ακριβά τις επιλογές του

Η Ελένη εύχεται το όνειρο που έχουν με τον Λάμπρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close