Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς Ο Δούκας μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα.

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς άγριες μέλισσες, αλλά και σημαντικές αλλαγές θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Ο Ακύλας, ψάχνει να βρει τον εραστή της Ζωής και υποψιάζεται τον Δούκα.  Ενώ παράλληλα βλέποντας τον κλοιό να σφίγγει, ορίζει τον αρχηγό τον Αβάντων τον Μελέτη.

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΜΥtv, μία αποκάλυψη βόμβα, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα φέρει Ένα ντόμινο εξελίξεων και όλοι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες δοκιμασίες, αλλά και επικίνδυνες παρεξηγήσεις.  Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων, είναι και πάλι ο Ακύλας . Ωστόσο αυτή τη φορά ,νιώθει προδομένος και είναι ακόμα πιο επικίνδυνος. Ο Ακύλας, ανακαλύπτει πως η Ζωή διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με ένα μέλος της οικογένειας Σεβαστού.  Αυτή η αποκάλυψη ,τον φέρνει εκτός ελέγχου , ενώ είναι αποφασισμένος να μάθει για ποιον πρόκειται.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης βλέπει Κορίνα και Μπάμπη μαζί και είναι έτοιμος για εκδίκηση

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα

Aπό την άλλη όμως, εχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα από τα οποία κινδυνεύει η δράση του.O  Ζάχος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει το λόγο, για τον οποίο δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του στο βουνό, αλλά και ποιος συγκάλυψε το θάνατο των αντρών.  Μάλιστα η συνάντησή του, με έναν ισχυρό του καθεστώτος μπορεί να τον οδηγήσει την πολυπόθητη αλήθεια. Μία αλήθεια όμως που αν δει το φως, θα φέρει τον Ακύλα σε δυσχερή θέση και υπόλογο για τις πράξεις του.

Ο Ακύλας, αρχίζει να σκέφτεται τι πρέπει να κάνει για να αποφύγει τις υποψίες για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ανάμεσα σε άλλα, παίρνει και μία καθοριστική απόφαση διορισμού του Μελέτη αρχηγό της οργάνωσης των Αβάντων . Και ενώ συμβαίνουν αυτά , Ο Τόλιας, πηγαίνει στο νομάρχη να κάνει τα παράπονα του για τα έργα του Ακύλα στο Διαφάνι. Εκεί όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος ,με τον Καλογερά. Λίγο μετά ο Θανάσης, συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον Τόλια με τις αποφάσεις του, ενώ ο Ακύλας μαθαίνοντας την κίνηση του Τόλια, παίρνει αποφάσεις για το μέλλον του κοινοτάρχη.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος

Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη προσεγγίζει ένα καινούργιο σύμμαχο, για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα, ενώ παράλληλα, αρνείται να του δώσει, πίσω το σύνολο της περιουσίας που της μετέφερε .Εν τω μεταξύ ο Ακύλας, συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής αλλά οι έρευνες του γίνονται αφορμή να δεχτεί ένα ισχυρότερο χτυπήμα.

Καθώς ανακαλύπτει και τα μυστικά ενός άλλου μέλη της οικογένειας Μεγαρίτη…. του Λευτέρη .Τις επόμενες μέρες ,ο ίδιος θα οδηγηθεί σε ένα λάθος συμπέρασμα .Συγκεκριμένα, υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του…. Και Ο Δούκας μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα .Από την άλλη ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη και είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του, όμως η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close