Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις.

Αιντε και εσύ βρε Κωνσταντή παλιά ξινά σταφύλια θυμάσαι… Έλεος …

Ενώ το σχέδιο του Νικηφόρου και του Κωνσταντίνου να προκαλούν διαρκώς καθυστερήσεις στο έργο του αεροδρομίου λειτουργεί, τρενάροντας την κατασκευή του και ξεσηκώνοντας τεράστιες αντιδράσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, ο ίδιος ο Κωνσταντής δείχνει άσχημα ψυχολογικά…

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο με την Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο με την Δρόσω

Κάτι τον βασανίζει, όμως δεν ανοίγει την καρδιά του ούτε στη Δρόσω, η οποία ανησυχεί για αυτόν κάθε μέρα και περισσότερο. Κάποια στιγμή, μία σύγκρουση στο καφενείο φέρνει τους δύο τους σε κόντρα, κι αυτό δείχνει ότι ο Κωνσταντής έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Θανασάκης δολοφονείται

Μην αντέχοντας άλλο το βάρος των τύψεων που κουβαλάει μέσα του για όλα αυτά που είχε κάνει στο παρελθόν, πάει να βρει το μοναδικό άνθρωπο με τον οποίο μοιραζόταν τα πάντα. Ο Μελέτης ήταν για εκείνον ένας αδερφός και τον πονάει ακόμη και τώρα, που οι δυο τους έχουν τραβήξει τελείως αντίθετη πορεία στη ζωή.

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Μαζί αναλάμβαναν πάντα να εκτελέσει τις διαταγές του Δούκα, εγκλήματα για τα οποία ο ίδιος έχει μετανιώσει πικρά και ζήτα καθημερινά συγχώρεση. Ο Μελέτης του λέει για άλλη μία φορά να τα βγάλει όλα αυτά από το μυαλό του. Ο ίδιος δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να πάρει επάνω του όλο το βάρος για τους άδικους θανάτους τόσων ανθρώπων και προσπαθεί να τον απαλλάξει από τις ενοχές του.

Παράλληλα, η Πηνελόπη συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία του Αλέξη και βρίσκει στο δρόμο της την Ασπασία, την ερωμένη του Αχιλλέα, η οποία του έδινε και πληροφορίες για τις έρευνες του Γραμματικού. Η Πηνελόπη αντιλαμβάνεται ότι η γυναίκα αυτή μπορεί να τη βοηθήσει να βρει μία άκρη στην υπόθεση, όμως δεν καταφέρνει να την προσεγγίσει.

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης-Πηνελόπη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κρίση στη σχέση Δρόσως Κωνσταντή

Αντίθετα, ο Μελέτης την πιέζει προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό, όμως εκείνη δεν δείχνει ιδιαίτερα συνεργάσιμη. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7μέρεςtv, παροτρύνει την Πηνελόπη να σταματήσει το ψάξιμο και αποφασίζει να της πει ο ίδιος όλη την αλήθεια, όμως όταν τη βλέπει με έναν άλλον άντρα, αλλάζει γνώμη…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close