Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο με την Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο με την Δρόσω. 

Κωνσταντή αυτά δεν τα κάνουμε ούτε για πλάκα…Θα την πάρεις θες δεν θες!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Θανασάκης δολοφονείται

 

Tα προβλήματα με την υπόθεση του αεροδρομίου έχουν επηρεάσει πολύ την ψυχολογία του Κωνσταντή. Όσο περνά ο καιρός η κατάσταση του χειροτερεύει και όλοι πια έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Περισσότερο βέβαια η Δρόσω που δεν ξεχνά ποτέ που τον είχε οδηγήσει το ποτό και την προσπάθεια που έκανε για να ξανασταθεί στα πόδια του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Η υπόθεση όμως του αεροδρομίου είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνον και όσο δεν καταφέρει να βρει λύση βουλιάζει ακόμα περισσότερο στη θλίψη του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη και ο Λάμπρος μιλούν για το τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Μάλιστα όλη ιστορία θα σταθεί αφορμή για να αναβληθεί για μία ακόμη φορά ο γάμος τους ενώ οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και όλοι περιμένουν με χαρά να μοιραστούν μαζί του στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Προδότες Νικηφόρος και Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Όμως θα τα τινάξει όλα στον αέρα και θα κάνει κάτι που κανείς δεν περίμενε. Αναβάλει το γάμο χωρίς καμία ουσιαστική εξήγηση γεγονός που δρομολογεί μία σειρά από πολλές εξελίξεις. Θα χωρίσει ο Κωνσταντής με την Δρόσω μετά τις τελευταίες εξελίξεις; 

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ζάχος και Μελέτης σώζουν το ζευγάρι

Ο Κωνσταντής κόντρα στην επιθυμία των γονιών του, έχει αποφασίσει να κάνει σύζυγό του τη Δρόσω. Δεν τον ενδιέφερε ποτέ το παρελθόν της,  γιατί όπως της είχε πει και ο ίδιος, έχει το δικό του σκοτεινό και θέλει μαζί να αφήσουν πίσω τους όλα όσα τους βασάνιζαν και να προχωρήσουν τη ζωή τους .

Να κάνουν τη δική τους οικογένεια δίπλα στον Νικηφόρο και την Ασημίνα ώστε να είναι κοντά στο μικρό Σέργιο. Ο ίδιος μάλιστα ο Κωνσταντής, έχει ζητήσει από τη Δρόσω, να μην το καθυστερούν πολύ αλλά να κάνουν το γάμο τους τον Αύγουστο και να μην περιμένουν να λυθούν πρώτα όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Διάφανι.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Και εκείνη, όπως έχουμε δει το έχει αποδεχτεί. Μόνο που ξαφνικά ο Κωνσταντής κάνει πίσω, ενώ όλα είναι έτοιμα για το γάμο τους και η νύφη προβάρει το νυφικό της, εκείνος αναβάλει το μυστήριο χωρίς να δώσει καμία απολύτως εξήγηση .

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά του έχει αλλάξει και αυτό είναι κάτι που έχουν παρατηρήσει όλοι. Η Δρόσω νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη εμποδίζουν τον Ζάχο να παραδοθεί

Η απόφασή του την αιφνιδιάζει… Είναι πολύ πληγωμένη από τη συμπεριφορά του και μέσα της αναρωτιέται μήπως τελικά δεν την έχει αγαπήσει όσο της έλεγε… Η αμφιβολία ριζώνει στην καρδιά της, όμως από την άλλη προσπαθεί να σκεφτεί ψύχραιμα όλα τα δεδομένα.

Οι αδερφές της στέκονται στο πλευρό της και προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Όμως εκείνη δεν είναι πια μικρό κοριτσάκι και αποφασίζει να βρει τον ίδιο και να τον πιέσει να της δώσει μία πιεστική απάντηση για την κίνηση του αυτή…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close