Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης  χαφιές της χούντας

Ο Μελέτης γίνεται ο χαφιές του Ακύλα, ο οποίος σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι και τον βοηθάει πολύ γρήγορα να εξουσιάσει το χωριό.

Ο τρίτος και πολυαναμενόμενος κύκλος των Άγριων Μελισσών είναι προ των πυλών και όπως είναι ήδη γνωστό θα διαδραματίζεται στην σκοτεινή περίοδο της χούντας. Σε αυτό το χρονικό και πολιτικό πλαίσιο, μια νέα συμμαχία θα δημιουργηθεί προκειμένου να… βάλει σε νέες περιπέτειες τους ήρωες της σειράς.

Η συμμαχία αυτή θα είναι του Μελέτη με τον Ακύλα Μεγαρίτη! Αν και αυτή είναι μια εξέλιξη που σίγουρα οι φανατικοί της σειράς περίμεναν, σίγουρα θα προκαλέσει αναβρασμό στο Διαφάνι.

Δείτε επίσης : ΠρεμιέραΆγριες Μέλισσες : Πότε αρχίζει ο τρίτος κύκλος

Ο Μελέτης εξακολουθεί θα αναζητήσει τρόπους να εκδικηθεί για το θάνατο του Αχιλλέα. Εκείνος θα είναι αυτός που θα υποδεχτεί τον Ακύλα Μεγαρίτη στο χωριό και θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί και να εγκατασταθεί στο αρχοντικό των Σεβαστών, όπου θα μείνει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους.

Ο Μελέτης γίνεται ο χαφιές του Ακύλα, ο οποίος σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι και τον βοηθάει πολύ γρήγορα να εξουσιάσει το χωριό. Ο Μελέτης καταλαβαίνει από την αρχή πως πρέπει να είναι κοντά στον Ακύλα, καθώς είναι άνθρωπος της χούντας και όσο τον εμπιστεύεται, τόσο εκείνος όσο και ο Δούκας δεν κινδυνεύουν.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιον θα ερωτευθεί η κόρη του Ακύλα

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό «MYtv», ο Μελέτης σύμφωνα με το newsbeast.gr μεταφέρει στον Ακύλα τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων των κατοίκων του Διαφανίου και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει τη δική του ευημερία στην πιο σκληρή και σκοτεινή περίοδο για το Διαφάνι!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close