Άγριες μέλισσες : Tα λεφτά του Ακύλα κάνουν φτερά

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το τεράστιο δίλλημα του Σταμάτη

Αχ βρε ΣΤΑΜΑΤ μυαλό δεν βάζεις άνθρωπέ μου! Η μήπως ήρθες στα συγκαλά σου επιτέλους;

Οι Άγριες Μέλισσες μας έχουν συνηθίσει εδώ και τρία χρόνια σε ανατροπές. Ακόμη μία θα δούμε, αυτή τη φορά όχι στα προσωπικά των ηρώων, αλλά στα χρήματα που κλάπηκαν από το σπίτι του Ακύλα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Αγορίτσας

Άγριες μέλισσες : Tα λεφτά του Ακύλα κάνουν φτερά

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Αυτή τη φορά την ανατροπή θα την κάνει ο Σταμάτης στη σειρά. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι είναι ένα άνθρωπος που δεν πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη. Μόνο που με την κίνηση που θα κάνει θα σκορπίσει τεράστια σύγχυση στο Διαφάνι.

Παράλληλα θα υπάρχει και μεγάλος φόβος από την αντίδραση που θα έχει ο Ακύλας. Ο οποίος έχει βάλει στο μάτι το χωριό και θέλει να το καταστρέψει.

Ο Σταμάτης αφού πρώτα κάνει μία απρόσμενη πρόταση στη Βιολέτα, ζητώντας της έμμεσα μία δεύτερη ευκαιρία, στη συνέχεια μαζεύει τα πράγματά του και… αποχωρεί!

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες : Tα λεφτά του Ακύλα κάνουν φτερά

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Μαζί με τον Κυριάκο, έχουν γίνει μία γροθιά απέναντι από τον Ακύλα Μεγαρίτη. Αρνούνται να επιστρέψουν όσα έχουν στα χέρια τους και παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι της κληρονομιάς από τη θεία από τη Ρόδο.

Ενώ ο Κυριάκος θεωρεί πως αυτή τη φορά έχει να κάνει με έναν σύμμαχο, ο Σταμάτης κάνει ξανά την ανατροπή, φεύγοντας από το Διαφάνι! Ένα βράδυ μαζεύει τα πράγματά του και παίρνει στην αγκαλιά του τον Ζαχαρία. Του τονίζει πως ήρθε η ώρα να φύγουν από το χωριό, καθώς δεν τους χωράει άλλο.

Άγριες μέλισσες : Tα λεφτά του Ακύλα κάνουν φτερά

Μόνο που ο μικρός δεν έχει την ίδια άποψη σύμφωνα με το iciao.gr  . Θέλει να μείνει στο Διαφάνι, στο πλευρό της Βιολέτας και των νέων του φίλων. Όσο κι αν ο Σταμάτης επιμένει, ο μικρός Ζαχαρίας αρνείται να τον ακολουθήσει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο και το αντίο

Άγριες μέλισσες : Tα λεφτά του Ακύλα κάνουν φτερά

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96

Ποια στάση θα κρατήσει ο Σταμάτης απέναντι στο παιδί; Θα τον πάρει μαζί του στο μακρινό ταξίδι ή θα τον αφήσει στην Βιολέτα, κάνοντας τακτικά επισκέψεις στο χωριό; Στα χέρια του κρατάει τα κλεμμένα χρήματα, με το δίλημμα να είναι τεράστιο…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close