Άγριες Μέλισσες: Ο τζούνιορ Σεβαστός γεννιέται

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο τζούνιορ Σεβαστός γεννιέται.

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτάαααα! Με το καλο να έρθει…

Μετά από ένα πολύ μεγάλο αγώνα και έχοντας πια στα χέρια της την παραδοχή της Αντιγόνης ότι είχε ψευδομαρτυρήσει στη δικαίωσε να δώσει άλλοθι στον πατέρα της και να τον γλιτώσει απο τη φυλακή, η Πηνελόπη κάνει άλλη μία προσπάθεια να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος όλων των πρωταγωνιστών

Αυτήν τη φορά, παίρνει και την ίδια την Αντιγόνη και οι δύο γυναίκες πάνε μαζί να δουν την Ασπασία, προκειμένου να την πείσουν να καταθέσει. Και πράγματι, τα καταφέρνουν. Η πρώην ερωμένη του Αχιλλέα Μεγαρίτη ανοίγει το στόμα της και λέει τα πάντα για την εμπλοκή του Δούκα και του Μελέτη στο μακελειό των εισαγγελέων και η σύλληψη των δύο αντρών είναι πια θέμα χρόνου.

Πριν όμως καταλήξει ξανά πίσω από τα σίδερα, ο Δούκας έχει να πληρώσει ένα πολύ παλιό γραμμάτιο. Συναντά την Ελένη στα χωράφια και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η μοίρα… Φορτισμένη από την κουβέντα τους, η Ελένη νιώθει τους πρώτους πόνους και πολύ σύντομα σωριάζεται στο χώμα.

Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες τελευταία επεισόδια : 141, 142 , 143 , 144

Κανένας άλλος δεν τριγύρω και η Ρίζω βρίσκεται στο χωριό. Έτσι, ο Δούκας αναλαμβάνει να ξεγεννήσει τη γυναίκα που καταδικάστηκε για το θάνατο του γιου του και η οποία τον πολεμούσε σε όλη της τη ζωή. Ένας νέος Σεβαστός έρχεται στον κόσμο μέσα στα χωράφια, από τα χέρια του μεγαλοκτηματία που έχει στις πλάτες του τόσους και τόσους άδικους θανάτους.

Για τον Δούκα, αυτή είναι η μεγαλύτερη λύτρωση, για την Ελένη η στιγμή που θα τις αλλάξει όλη της τη ζωή. Ξαφνικά, ο Ακύλας εμφανίζεται από το πουθενά. Έχει επιβιώσει από το αιματοκύλισμα της προηγούμενης νύχτας και ψάχνει καταφύγιο. Δεν χάνει όμως την ευκαιρία να τελειώσει δύο εχθρούς που πάντα αποτελούσαν αγκάθι στα σχέδιά του. Μπροστά στο θάνατο, ο Δούκας θα πάρει επιτέλους τη σωστή απόφαση.

Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη έχει και άλλο εγγόνι

Θα προστατεύσει την Ελένη και το νεογέννητο παιδί της και θα ρίξει το δικό του κορμί μπροστά στη σφαίρα του Μεγαρίτη. Και αυτή η σφαίρα θα κόψει το νήμα της ζωής του και θα τον στείλει στον ουρανό, έχοντας κερδίσει πρώτα τη συγχώρεση της κόρης του Γιώργη Σταμίρη.

Για τη Μυρσίνη, ο θάνατος του Δούκα είναι για αυτήν το τελευταίο χτύπημα. Όσο για τον Λάμπρο, που δεν ξέρει τι έχει συμβεί στα χωράφια, αναζητά σαν τρελός την Ελένη, που παραμένει εξαφανισμένη.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη έχει και άλλο εγγόνι

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Οι 5 θάνατοι στο μεγάλο φινάλε

Δεν φαντάζεται ότι θα τη βρει μέσα στα αίματα, κρατώντας αγκαλιά ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει, το γιο τους. Την ίδια στιγμή, η οργή του Μελέτη απέναντι στον Ακύλα τον έχει πνίξει. Θα πάει, λοιπόν, να τον βρει και να εκδικηθεί το θάνατο του ανθρώπου που είχε πάντα σαν πατέρα του Δούκα.

Όταν το κάνει αυτό, σκοτώνοντας τον με τα ίδια του τα χέρια τον Μεγαρίτη, θα μπορέσει επιτέλους να χαμογελάσει για τελευταία φορά, τα spoiler λένε πώς ο Μελέτης θα καταδικαστεί για τις πράξεις του και θα πάει στο εκτελεστικό απόσπασμα. Τα τελευταία spoiler για τις Αγριες Μέλισσες όμως που κυκλοφορούν δείχνουν πως ο Μελέτης θα αυτοκτονήσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Θα γεννηθεί λοιπόν ο Τζούνιορ Σεβάστος Μιλτιάδης ή μήπως ο Δούκας και γίνει η ανατροπή; Η μπας και είναι Ελπίδα( Δεν το βλέπω). Θα δούμε και ελπιζούμε μην μας κουβαδιάσουν (αν και το ελπίζουμε) οι αγαπημένοι μας σεναριογράφοι

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close