Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτό θα είναι το τέλος όλων των πρωταγωνιστών. 

Θα κλάψουνε μανούλες στο φινάλε της σειράς…Τί αποχαιρετισμός είναι αυτός ρε παιδιά;…

Δούκας και Μυρσίνη

Τραγικό θα είναι το τέλος του πιο σατανικού ζευγαριού που πέρασε από τη μικρή οθόνη και το οποίο ο περισσότερος κόσμος λάτρευε να μισεί. Έπρεπε να φτάσουν στο τέρμα για να καταλάβουν τα λάθη που έκαναν τόσα χρόνια και να μετανιώσουν φροντίζοντας πριν τους βρει ο θάνατος να ζητήσουν τη συγχώρεση για το κακό που προκάλεσαν.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Έστω για να φύγει ήρεμη ψυχή τους. Ο Δούκας θα ξεκινήσει με την Ελένη και στη συνέχεια θα δώσει μάχη σώμα με σώμα με τον Ακύλα, ο οποίος τον σκοτώνει. Ο θάνατος του ισχυρού άντρα του κάμπου θα πέσει σαν βόμβα και η Μυρσίνη δεν θα αντέξει την απώλεια αυτή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη ομολογεί την ψευδομαρτυρία της

Ούτε τα παιδιά της αλλά ούτε και ο εγγονός της να είναι ικανοί να την κάνουν να πιαστεί από κάπου και να συνεχίσει. Έτσι η μοίρα θα τη χτυπήσει αλύπητα προκαλώντας της, τρία εγκεφαλικά που θα την αφήσουν φυτό. Μόνη ξεχασμένη θα πεθάνει στο κρεβάτι με μοναδική συντροφιά τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Ακύλας και Ζωή

Η παράνοια του Ακύλα έχει πια ξεφύγει και ενώ εκείνος είναι καταζητούμενος απαγάγει την Αιμιλία και εκβιάζει την Ζωή για να τους δώσει τα χρήματα που είχε κρυμμένα. Η Ζωή περιμένει οδηγίες από κείνον για να του δώσει τα χρήματα του ενώ η Κορίνα με το Λευτέρη ζητάνε τη βοήθεια του Ντούνια για να τη σώσουν από τα χέρια του.

Ο Ντουνιάς φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της και έτσι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του και καταφέρνει να γλιτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα, ώστε να εκβιάσει τους άντρες του Ακύλα  να αφήσουν σε ησυχία την οικογένεια Μεγαρίτη.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Ζωή-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά του Σέργιου

Σύμφωνα με το TV24, όμως ο τελευταίος καταφέρνει να ξεφύγει αλλά βλέπει πως είναι στρυμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με τον Μελέτη ο οποίος και θα τον σκοτώσει για να γλιτώσει τους πάντες από εκείνον.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Ζάχος και Πέτρος

Ο Ζάχος με τον Πέτρο αναλαμβάνουν να βρουν τον Ακύλα που κρύβεται στα βουνά και να τον φέρουν ενώπιον των δολοφονικών πράξεών του και του εισαγγελέα.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Όμως η μάχη που θα ακολουθήσει θα αφήσει πίσω της νεκρό τον Ζάχο που θα πέσει στο καθήκον. Ο Πέτρος από την άλλη μετά από όλα αυτά  αποφασίζει να φύγει μακριά και να συνεχίσει τον αγώνα του για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-

Ελένη και Λάμπρος

Η Ελένη με τον Λάμπρο μετά από τρία χρόνια κακουχίες θα βρουν επιτέλους την ευτυχία που τους αξίζει και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Οι 5 θάνατοι στο μεγάλο φινάλε

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Το μωρό θα έρθει στον κόσμο με τη βοήθεια του Δούκα ενώ παρόλο που ο Ακύλας θέλει να τη σκοτώσει όταν την βλέπει να θηλάζει θα το μετανιώσει και θα την αφήσει να ζήσει. Το τέλος για την Ελένη και το Λάμπρο θα έχει μόνο χαρά χαμόγελα και ευτυχία.

Δρόσω και Κωνσταντής και Ασημίνα και Νικηφόρος

Χαρούμενο θα είναι το τέλος και για τα άλλα δύο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς Δρόσως Κωνσταντής και Ασημίνα Νικηφόρου. Τη μέρα του γάμου της Δρόσως και του Κωνσταντή, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των δαχτυλιδιών στην εκκλησία ο Νικηφόρος βγάζει δύο βέρες από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάζει με την Ασημίνα ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι οι βέρες έχουν διαβαστεί και να θεωρούνται παντρεμένοι.

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Ο παπά Γρηγόρης τους βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμος της Δρόσως και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται μπροστά σε όλους παντρεύει και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου ακολουθεί μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Κορίνα και Μπάμπης

Ακόμα ένα ζευγάρι που θα καταφέρει στο τέλος να ευτυχήσει είναι αυτό με την Κορίνα και τον Μπάμπη που μετά το τέλος του Ακύλα αλλά και την αποκάλυψη πως δεν ήταν ο πατέρας της κοπέλας κάνουν μαζί όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Φυσικά αυτά τα όνειρα περιλαμβάνουν τη δημιουργία οικογένειας.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα-

Σταμάτης και Βιολέτα

Όταν ο Σταμάτης εξομολογηθεί όλα όσα νιώθει για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη ο τελευταίος θα καταλάβει πως τελικά όσα λέει είναι αλήθεια και έτσι θα πάρει μία σημαντική απόφαση.

Να φύγει από το χωριό. Έτσι ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του και τους αποχαιρετά όλους. Η Βιολέτα θα δώσει ακόμα μία ακόμα ευκαιρία στο Σταμάτη ελπίζοντας να βρει την ευτυχία στο πλευρό του.

Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-Σταμάτης-

Ουρανία και Κυριάκος

Ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν τη σειρά στα μέσα της τρίτης σεζόν ήταν αυτό του Κυριάκου και της Ουρανίας και όχι τόσο γιατί αποφάσισαν να χωρίσουν αλλά γιατί στη δεκαετία εκείνη σε ένα χωριό της Λάρισας μία γυναίκα απάτησε τον άντρα της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Happy end με ματωμένο το Διαφάνι

Επίσης, του ζήτησε διαζύγιο για να φύγει στο εξωτερικό με τον εραστή της και μάλιστα έκανε πρόταση και στον πρώην σύζυγό να τους ακολουθήσει. Ήταν κάτι τραβηγμένο. Ωστόσο στο τέλος θα μείνουν μαζί.

Άγριες Μέλισσες-Ουρανία-Κυριάκος-

Μελέτης και Πηνελόπη

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον όταν της αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Για την Πηνελόπη είναι μεγάλο το σοκ και ο Μελέτης στην τελευταία τους συνάντηση της ζητάει να φύγει μακριά του για πάντα και να φτιάξει τη ζωή της. Στη συνέχεια ο Μελέτης θα ψάξει και θα βρει τον Ακύλα. Θα τον αποκεφαλίσει για να τον εκδικηθεί για τη δολοφονία του Δούκα.

Μετά από αυτό ο Μελέτης συλλαμβάνεται, περνάει από δίκη για τα εγκλήματα του και καταδικάζεται σε εκτέλεση. Τα νέα προκαλούν σοκ σε όλους. Ακόμα και οι Διαφανιώτες δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο τέλος για τον Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close