Άγριες Μέλισσες: Οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει για την αγαπημένη μας σειρά και εμείς ανυπομονούμε για τα νέα επεισόδια. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για τους ήρωες. Οι ζωές όλων των πρωταγωνιστών θα αλλάξουν και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους .

Πάμε λοιπόν να δούμε τους νέους χαρακτήρες που θα μπουν στην σειρά του Αντ1 Άγριες Μέλισσες.

 Ζάχος Λυκογιάννης (Νίκος Κουρής)

Ο Λάμπρος εξορίζεται στην Λέρο και η Λενιώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δίπλα της, για να της κρατήσει το χέρι, βρίσκεται ο Ζάχος Λυκόγιαννης, ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο από το παρελθόν. Όσο ο Λάμπρος σπούδαζε μακριά από το Διαφάνι, μία όμορφη σχέση είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια και στον Ζάχο.

Δείτε επίσης : Ξεχάστε τη «Βιολέτα» που ξέρατε στις «Άγριες Μέλισσες»! Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της στον τρίτο κύκλο (εικόνα)

Άγριες Μέλισσες: Οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά

Παρόλο που η καρδιά της ανήκε στον Λάμπρο, η Ελένη αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τον Ζάχο, με τους αρραβώνες να θεωρούνται δεδομένοι. Εκείνος, τρελά ερωτευμένος μαζί της, δε θέλησε ποτέ να δεχτεί σύμφωνα με το youfly.com  πως η Λενιώ είχε μάτια για άλλον. Ο αρραβώνας αυτός διαλύθηκε, όταν πήρε μετάθεση για ένα μακρινό μέρος, στο οποίο η Ελένη δε θέλησε να τον ακολουθήσει.

Μετά από πολλά χρόνια, επιστρέφει στο χωριό του. Σε μία περίοδο σκοτεινή, σε μία περίοδο όπου η αγαπημένη του Ελένη είναι διαλυμένη… Ο ρόλος του θα είναι καταλυτικός για την εξέλιξη της ιστορίας.

Πέτρος Ορφανίδης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος)

Μεγαλοεκδότης στη Λάρισα. Η εφημερίδα “Ηχώ της Θεσσαλίας” θα περάσει από σαράντα κύματα. Ο Πέτρος θα παλέψει να κρατήσει τις ισορροπίες, ανάμεσα στις πιέσεις της κυβέρνησης, αλλά και στην αλήθεια που ο ίδιος θέλει να λέει στους αναγνώστες του. Εκεί θα πιάσει σύντομα δουλειά η Ασημίνα, η οποία θα μπλεχτεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ήξερα για την σειρά πρώτα από όλους  Δεν πέρασα ούτε από καστ

Άγριες Μέλισσες: Οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, η Ασημίνα και ο Πέτρος θα έρθουν πολύ κοντά. Η πρωταγωνίστρια θα εντυπωσιαστεί από την γοητεία που εκπέμπει, αλλά και από τον τρόπο που χειρίζεται τη δύσκολη αυτή κατάσταση. Ο Πέτρος Ορφανίδης δε θα αργήσει να φέρει την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά και στις αδελφές Σταμίρη.

Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης)

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα διχάσουν αρκετά τους κατοίκους του Διαφανίου. Θα εμφανιστεί με ένα αγγελικό πρόσωπο, κερδίζοντας πολλούς. Στόχος του είναι να τους πείσει όλους πως δεν είναι τέρας, πως θέλει το καλό τους, πως η νέα πολιτική κατάσταση δε θα βλάψει κανέναν, αν υπάρχει υπακοή.

Άγριες Μέλισσες: Οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά

Φυσικά, οι περισσότεροι θα καταλάβουν τις πραγματικές του προθέσεις. Στόχος του είναι οι αδελφές Σταμίρη, οι οποίες -σύμφωνα με τον Μελέτη- σκότωσαν τον αδελφό του. Η δίψα για εκδίκηση ξεκινά και η κατάσταση βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου. Στο πλευρό του θα έχει τον Μελέτη, αλλά και τη Ζωή, τη σύζυγό του. Θα εγκατασταθεί στο σπίτι των Σεβαστών και ο εφιάλτης θα ξεκινήσει.

Ζωή Μεγαρίτη (Μαρκέλλα Γιαννάτου)

Μία ηρωίδα που θα προβληματίσει πολύ τους τηλεθεατές. Στο πλευρό του Ακύλα Μεγαρίτη, η Ζωή γνωρίζει πολλά για όλους, όμως κανείς δε γνωρίζει για την ίδια. Το παρελθόν της είναι σκοτεινό και -κατά κάποιον τρόπο- συνδέεται σημαντικά με την ιστορία μας. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Το φορτίο που κουβαλάει είναι βαρύ…

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η συμφιλίωση του Δούκα με τα παιδιά του

Άγριες Μέλισσες: Οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά

Ο γάμος της με τον Ακύλα δεν είναι όπως δείχνει. Πολλοί θα αμφιβάλλουν για το εάν είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Κι όμως, η Ζωή θα καταφέρει να επηρεάσει σημαντικά την υπόθεση, φέρνοντας στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα του παρελθόντος που θα σοκάρουν

Οι νέοι και πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί έρχονται για να φέρουν την ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς με κάθε νέα άφιξη ηθοποιού που θα ταράξει το Διαφάνι.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close